Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Bir de Driver klasorundeki surucuyu kurun.
Bir de Driver klasorundeki surucuyu kurun.
Nasıl kuracağım cat uzantılı dosya var ?
.inf uzantılı dosyaya sağ tıklayın ve "Kur" deyin.Hocam direk bütün tuşlara basıyorum direk fastboot çıkıyor karşıma cmd power hint te kalıyor bakın böyle.infuzantılı dosyaya sağ tıklayın ve "Kur" deyin.
Direk fastboot ekranı karşıma çıkıyor . Öyle Kalıyor..infuzantılı dosyaya sağ tıklayın ve "Kur" deyin.
Bu çıkıyor direk hocam..infuzantılı dosyaya sağ tıklayın ve "Kur" deyin.
Hocam oldu herhaldeHocam direk bütün tuşlara basıyorum direk fastboot çıkıyor karşıma cmd power hint te kalıyor bakın böyle
![]()
Direk fastboot ekranı karşıma çıkıyor . Öyle Kalıyor.
Bu çıkıyor direk hocam.
Oncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?Hocam direk bütün tuşlara basıyorum direk fastboot çıkıyor karşıma cmd power hint te kalıyor bakın böyle
Eki Görüntüle 214700
Vol- + Vol+ + Power kombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Bu kombinasyon ise yaramazsa farkli kombinasyonlar deneyin.Type c to type c ile halletim bana indian rom atar mısın nasıl yapacağım ?Oncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?
Driver'leri eksiksiz kurduysaniz, Cihazi once tamamen kapatin. Sonra cihazi baglarken butun tuslara basili tutarak baglayin.
Vol- + Vol+ + Powerkombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Cihaza gore degiskenlik gosterir bu kombinasyon. Farkli kombinasyonlari basili tutarak deneyin ise yaramazsa.
HocamOncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?
Driver'leri eksiksiz kurduysaniz, Cihazi once tamamen kapatin. Sonra cihazi baglarken butun tuslara basili tutarak baglayin.
Vol- + Vol+ + Powerkombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Cihaza gore degiskenlik gosterir bu kombinasyon. Farkli kombinasyonlari basili tutarak deneyin ise yaramazsa.
Çok teşekkür ederim bu aradaOncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?