.inf uzantılı dosyaya sağ tıklayın ve "Kur" deyin.
Hocam direk bütün tuşlara basıyorum direk fastboot çıkıyor karşıma cmd power hint te kalıyor bakın böyle
1767124790697.webp

Direk fastboot ekranı karşıma çıkıyor . Öyle Kalıyor.

Bu çıkıyor direk hocam.

Hocam direk bütün tuşlara basıyorum direk fastboot çıkıyor karşıma cmd power hint te kalıyor bakın böyle
1767124790697.webp

Direk fastboot ekranı karşıma çıkıyor . Öyle Kalıyor.

Bu çıkıyor direk hocam.
Hocam oldu herhalde

Dosya Ekleri

• 1400x1400fast-boot-ne-demek-fastboot-nasil-kapatilir.webp
    1400x1400fast-boot-ne-demek-fastboot-nasil-kapatilir.webp
    275,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 214700
Oncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?

Driver'leri eksiksiz kurduysaniz, Cihazi once tamamen kapatin. Sonra cihazi baglarken butun tuslara basili tutarak baglayin.

Vol- + Vol+ + Power kombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Bu kombinasyon ise yaramazsa farkli kombinasyonlar deneyin.

Son düzenleme:
Oncelikle gelistirici seceneklerinden "OEM Kilidi acmaya izin ver" secenegini actiniz, degil mi?

Driver'leri eksiksiz kurduysaniz, Cihazi once tamamen kapatin. Sonra cihazi baglarken butun tuslara basili tutarak baglayin.

Vol- + Vol+ + Power kombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Cihaza gore degiskenlik gosterir bu kombinasyon. Farkli kombinasyonlari basili tutarak deneyin ise yaramazsa.
Type c to type c ile halletim bana indian rom atar mısın nasıl yapacağım ?

Vol- + Vol+ + Power kombinasyonunu sadece ornek olarak verdim. Cihaza gore degiskenlik gosterir bu kombinasyon. Farkli kombinasyonlari basili tutarak deneyin ise yaramazsa.
Hocam
1767125513803.webp

bunu indirip nasıl kuracağıım ?

Çok teşekkür ederim bu arada

Son düzenleme: