II. inSTUnBULL

Becerikli
Cihaz
Xiaomi Redmi Note 9
Merakımdan soruyorum, telefonu 2021'de falan almıştım. Eğer günlük kullanım şeklinde yaşatmaya devam edersem sizce ne kadar yıl daha kullanabilirim?

Buradan bir şey çıkartamam.
Ama sizin için araştırdım. Android 12 miş. Yani 2 3 sene idare edebilir. Belki daha da uzun sürebilir. Ama o cihazdan günlük kullanımdan ötesini pek düşünme.
Hocam benim telefon işlerinde hiçbir bildiğim bir şey yok zaten, ben anlayacağınızı sanarak söyledim zaten onu.

Zaten mobil oyun olarak ne var ki de telefonumu yükseltme sebebi olacak.
Zaten kendi yerinde sayıyor sektör.

Ben daha düne kadar gündelik Redmi Note 8 Pro kullanıyordum ve oyun vs oynamadığım için gayet de kullanılabiliyordu, telefon sıkıntı çıkarıyordu ekran değişiminden ötürü ghost touch oluyordu ben de uzun zamandır IOS almayı düşünüyordum ama bir yandan da telefon için para vermek istemiyordum, zamanında bir proje geliştirmek için birkaç adet j7 prime telefon almıştık, ve o an j7 prime telefonun bile hafızası daha fazla olsa gündelik kullanımda kullanılabileceğini fark ettim. daha bugün Iphone 15 aldım ama bence halen kullanılır.

Hocam benim telefon işlerinde hiçbir bildiğim bir şey yok zaten, ben anlayacağınızı sanarak söyledim zaten onu.

Zaten mobil oyun olarak ne var ki de telefonumu yükseltme sebebi olacak.
Zaten kendi yerinde sayıyor sektör.

Emulator ile eski PSP'ler oynanıyordu. En iyi işlemcilerle RDR2 GTA 5 vs açıldı. Mobil oyun sektörü gelişmese bile emulator konusunda gelişiyor.
Yani dediğim gibi o Android sürümü ile sizi 3 sene götürecektir tahminen. Bataryası kötü durumdaysa yaptırın kullanın.