Xiaomi Redmi Watch 4 modlu Mi Fitness'da nasıl uygulama indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkemgk0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

gorkemgk0

Uzman
İndirdim temalar geldi fakat apps yani uygulama indirme kısmını nereden gorecegim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdim temalar geldi fakat apps yani uygulama indirme kısmını nereden gorecegim?
İndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.

Ayrıca daha fazla oyun ve uygulama gelmiş, az önce saatten anime izledim.

İndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.

yahu bulamıyorum kardeşim valla ss atsana kankam girdiğin yeri

yahu bulamıyorum kardeşim valla ss atsana kankam girdiğin yeri
Burada olması lazım:

Buradaki seçeneklerde uygulamalar veya apps kısmını bulun.

Eğer yoksa orijinal uygulamayı silip modlanmış uygulamayı sıfırdan kurmak işe yarayabilir.

Burada olması lazım:

Eki Görüntüle 80656

Eğer yoksa orijinal uygulamayı silip modlanmış uygulamayı sıfırdan kurmak işe yarayabilir.
Kankam yok, gözükmüyor bende, uygulamalar kısmı seninkiyle aynı, bi' farklılık yok.

Merhaba ben çinden Xiaomi Redmi watch 4 aldım şu an ingilizce kullanıyorum bunu türkçe yapmak için bir yama var mı birde modlu mi fitnesı nasıl ve nerden indirebilirim extra uygulama yüklemek istiyorum

Watch 3 active var bende arayüzler var ama uygulama marketini bulamadım. Yakında Watch 5'im gelecek onda deneyeceğim hesap makinesi falan telefonda ekran kaydı alıp atma şansın var mı?

Burada olması lazım:

Eki Görüntüle 80656

Kanka fotoğrafta uygulamalar yok ama ya da benmi göremiyorum isaterlesen çok iyi olur.

Son düzenleme:

Yapabildiniz mi?

Hocam selam,

Modlu Mi Fit'i aradım bulamadım. Nereden bulabilirim nasıl yüklerim çözemedim. Kurulum için yardımcı olur musun? Saatten sıkılmış durumdayım, bu iş beni kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…