Detaylar
Kim cevapladı?İndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.İndirdim temalar geldi fakat apps yani uygulama indirme kısmını nereden gorecegim?
Ayrıca daha fazla oyun ve uygulama gelmiş, az önce saatten anime izledim.
gorkemgk0
Uzman
yahu bulamıyorum kardeşim valla ss atsana kankam girdiğin yeriİndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.
Burada olması lazım:yahu bulamıyorum kardeşim valla ss atsana kankam girdiğin yeri
Buradaki seçeneklerde uygulamalar veya apps kısmını bulun.
Eğer yoksa orijinal uygulamayı silip modlanmış uygulamayı sıfırdan kurmak işe yarayabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
gorkemgk0
Uzman
Kankam yok, gözükmüyor bende, uygulamalar kısmı seninkiyle aynı, bi' farklılık yok.Burada olması lazım:
Eki Görüntüle 80656
Eğer yoksa orijinal uygulamayı silip modlanmış uygulamayı sıfırdan kurmak işe yarayabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
cuguleys
Uzman
Merhaba ben çinden Xiaomi Redmi watch 4 aldım şu an ingilizce kullanıyorum bunu türkçe yapmak için bir yama var mı birde modlu mi fitnesı nasıl ve nerden indirebilirim extra uygulama yüklemek istiyorumİndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.
Babygidikkel
Gelişen
Watch 3 active var bende arayüzler var ama uygulama marketini bulamadım. Yakında Watch 5'im gelecek onda deneyeceğim hesap makinesi falan telefonda ekran kaydı alıp atma şansın var mı?
Kanka fotoğrafta uygulamalar yok ama ya da benmi göremiyorum isaterlesen çok iyi olur.
Burada olması lazım:
Eki Görüntüle 80656
Kanka fotoğrafta uygulamalar yok ama ya da benmi göremiyorum isaterlesen çok iyi olur.
Son düzenleme:
ömer1233213
Üyecik
Watch 3 active var bende arayüzler var ama uygulama marketini bulamadım. Yakında Watch 5'im gelecek onda deneyeceğim hesap makinesi falan telefonda ekran kaydı alıp atma şansın var mı?
Yapabildiniz mi?
bakiborekci
Gelişen
İndirip baktım, uygulamada cihaz sekmesindeki seçeneklerde uygulamalar kısmı olması lazım.
Hocam selam,
Modlu Mi Fit'i aradım bulamadım. Nereden bulabilirim nasıl yüklerim çözemedim. Kurulum için yardımcı olur musun? Saatten sıkılmış durumdayım, bu iş beni kurtarır.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-