• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Rehber Xiaomi Redmi Watch 4 oyun ve uygulama yükleme

Cihaz
Xiaomi Redmi Watch 4
Bugün sizlere Xiaomi Redmi Watch 4 saatine nasıl oyun ve uygulama yükleriz, yeni değişik arayüzler ediniriz onu göstereceğim.

İlk önce Mi Fitness uygulamasının modlanmış halini indiriyoruz. En güncel sürümü indirmenizde fayda var.

Modlanmış Mi Fitness uygulamasını yükledikten sonra saatimizi telefonunuz ile eşleştiriyoruz.

Özellikleri neler?
• Alexa her ülkede kullanılabilir.
• Daha fazla arayüz seçeneği.
• Animasyonlu arayüz seçenekleri.
• Küçük bir uygulama mağazası.
• Tema paketi olarak indirilen özel oyunlar.

Uygulama Mağazası İçeriği
Şu anlık mağazada pek bir uygulama yok, resimdeki gibi uygulamalar, müzik çalar, hesap makinesi ve oyunlar bulunuyor.

Ayrıca arayüz olarak oyun indirmek mümkün.

Ayrıca bazı yazılım eklemeleri ve yamalar mevcut ancak bunları indirmek için ücretini ödemeniz gerekiyor.

DİKKAT!
Uygulama indirme sonrası saat kendini yeniden başlatabilir, bu normaldir. Eğer anormal yeniden başlama hareketleri oluyorsa saati fabrika ayarlarına sıfırlayıp orijinal Mi Fitness ile eşleştirebilirsiniz.

Ayrıca kadran olarak indirilen oyunlardan bazıları sıkıntılı sanırım, saat kendini yeniden başlatıp duruyordu silmek zorunda kaldım.

Birkaç oyundan görüntüler

Videoları GIF olarak paylaştığım için kalitesi düşük olabilir.

Flappy Bird

Plants vs Zombies

Son düzenleme:
Uygulama mağazası Huawei ile aynı gibi, benim saatimde de bu oyunlar var. Rehber çok iyiymiş ama. Özellikle Alexa ilgimi çekti. Eline sağlık.

Bende Watch 5 var, bunların hiçbiri gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetsiz oynanır mı?

Modlu Mi Fitness nasil indireceğim? Yok internette.

Dostum uygulama indirirken "Bir sistem hatası meydana geldi" hatası veriyor, bunun bir çözümü var mı acaba?

bir sistem hatasi meydana geldi. Daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı alıyorum uygulamaları indirmeye çalışırken. Çözümü var mi

Dostum uygulama indirirken "Bir sistem hatası meydana geldi" hatası veriyor, bunun bir çözümü var mı acaba?
Kral çözebildin mi?

bir sistem hatasi meydana geldi. Daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı alıyorum uygulamaları indirmeye çalışırken. Çözümü var mi

Kral çözebildin mi?
Saatin depolama alanı dolmuş. Biraz kadranı silin, işe yaramazsa saati sıfırlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…