İyi geceler diliyorum herkese. Daha önce Mi Band 6 kullanıyordum; ancak bilekliği makinede yıkatmam ve kordonunun kedi tarafından parçalanması ile kullanılmaz oldu. Ben de zaten düşünüyordum, daha iyi bir şey almayı. Redmi Watch 5 Active için biraz göz gezdirdim. Kriterim uyku, adım, spor anlamında tutarlı ölçüm yapması; açıkçası diğer özellikleri bonus benim için. İkinci el alacağım bütçemi de çok yormuyor. Sizce alınır mı? Bu arada alacağım fiyat 750-1000 TL bandı.
Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 5
Üstün
Active modeli aşırı dandik gerek ekran gerek kasa olarak. Bütçe çıkarsa Watch 5 Lite çok daha iyi olur.
Alınır hocam ama akıllı saat değil, akıllı bileklik olduğunu bilerek aldığınız sürece. Active serisinde 3 ve 4'ü kullandım, şarj süreleri, pil ömrü, ölçüm kaliteleri oldukça güzel, spor konusunda işinizi görür. Suya dayanıklılık konusundaysa çok sık el yıkamama rağmen ve duşa, havuza sık sık girdiğimde dahi bir sorun yaşamadım.İyi geceler diliyorum herkese. Daha önce Mi Band 6 kullanıyordum; ancak bilekliği makinede yıkatmam ve kordonunun kedi tarafından parçalanması ile kullanılmaz oldu. Ben de zaten düşünüyordum, daha iyi bir şey almayı. Redmi Watch 5 Active için biraz göz gezdirdim. Kriterim uyku, adım, spor anlamında tutarlı ölçüm yapması; açıkçası diğer özellikleri bonus benim için. İkinci el alacağım bütçemi de çok yormuyor. Sizce alınır mı? Bu arada alacağım fiyat 750-1000 TL bandı.
ugurcan 1
Başarılı
Xiaomi'de bütçe arttıkça kalite çok değişiyor. Bütçeniz hangisine el verirse onu alın.İyi geceler diliyorum herkese. Daha önce Mi Band 6 kullanıyordum; ancak bilekliği makinede yıkatmam ve kordonunun kedi tarafından parçalanması ile kullanılmaz oldu. Ben de zaten düşünüyordum, daha iyi bir şey almayı. Redmi Watch 5 Active için biraz göz gezdirdim. Kriterim uyku, adım, spor anlamında tutarlı ölçüm yapması; açıkçası diğer özellikleri bonus benim için. İkinci el alacağım bütçemi de çok yormuyor. Sizce alınır mı? Bu arada alacağım fiyat 750-1000 TL bandı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Watch 5 nasıl olur? 600-700 lira daha çıkınca bunu bulabildim genel olarak beğenilmiş ama fiyat farkına değer mi?
THE KEROXEA 5
Üstün
O fiyata Galaxy Watch 5 yok hocam ya ikinci el ya da replika ürün. Galaxy Watch 5 şuan piyasada 7500 ile 8500 bin civarı seyrediyor.Galaxy Watch 5 nasıl olur? 600-700 lira daha çıkınca bunu bulabildim genel olarak beğenilmiş ama fiyat farkına değer mi?
İkinci el hocam alacağım ürün marka farketmeksizin ikinci el olacak temizi olması kaydıyla. O kadar çıkamayız maalesef aylık burs 3000 zatenO fiyata Galaxy Watch 5 yok hocam ya ikinci el ya da replika ürün. Galaxy Watch 5 şuan piyasada 7500 ile 8500 bin civarı seyrediyor.
THE KEROXEA 5
Üstün
Sağlam ise Watch 5 alınır hocam hayırlı uğurlu olsun bu modelden daha iyisi yok zatenİkinci el hocam alacağım ürün marka farketmeksizin ikinci el olacak temizi olması kaydıyla. O kadar çıkamayız maalesef aylık burs 3000 zaten![]()