Margot Robbie

Başarılı
2. el Xiaomi scooter aldım. Xiaomi Home uygulamasından bağlanıp kontrol etmek istiyorum lakin başka bir cihazda eşleşmiş diyor. Satın aldığım kişiye sordum hiç girmedim dedi. Muhtemelen o da 2. el almış olabilir. Ben bunun eşlemesini eski cihazdan nasıl kaldırabilirim?

2. el Xiaomi scooter aldım. Xiaomi Home uygulamasından bağlanıp kontrol etmek istiyorum lakin başka bir cihazda eşleşmiş diyor. Satın aldığım kişiye sordum hiç girmedim dedi. Muhtemelen o da 2. el almış olabilir. Ben bunun eşlemesini eski cihazdan nasıl kaldırabilirim?
Xiaomi S1 Scooter'inizi Home uygulamasından eski bağlantısını kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Kullanıcı Bilgisi Kontrolü: Eğer önceki sahibi scooter'ı Xiaomi hesabıyla eşleştirmişse, onların hesabından açıp kaldırması gerekebilir. Bunun için şöyle ilerleyin:
- Önceki sahibinin Xiaomi hesabına giriş yapmasını isteyin.
- Uygulamada, "Profil" veya "Aygıtlarım" bölümüne gidin.

2. Scooter'ı Kaldırma:
- Uygulama içinde scooter'ı bulan bölümde, scooter'ınıza tıklayın.
- "Aygıtı Kaldır" veya "Scooter'ı Sil" seçeneğini bulun (bu seçenek genellikle aygıt ayarları içinde yer alır).

3. Bağlantıyı Kesme: Eski kullanıcı bu işlemi yaptıktan sonra, scooter ile olan bağlantıyı sonlandırmış olacaktır.

4. Kendi Hesabınızla Eşleştirme:
- Xiaomi Home uygulamasını açın.
- Üstte sağdaki "+" simgesine tıklayarak yeni bir aygıt ekleyin.
- Scooter'ı açın ve eşleştirme moduna geçmesini sağlayın.
- Uygulamanızda scooter'ı bulup bağlanın.

5. Kurulum ve Güncellemeler: Eğer başarılı bir şekilde bağlandıysanız, scooter'ın yazılımını güncellemeyi unutmayın.

Eğer yukarıdaki adımlarla hala sorun yaşıyorsanız, scooter'ın fabrika ayarlarına sıfırlanması gerekebilir ve bu işlem de eski bağlanmalarını temizlemenize yardımcı olacaktır.