2. el Xiaomi scooter aldım. Xiaomi Home uygulamasından bağlanıp kontrol etmek istiyorum lakin başka bir cihazda eşleşmiş diyor. Satın aldığım kişiye sordum hiç girmedim dedi. Muhtemelen o da 2. el almış olabilir. Ben bunun eşlemesini eski cihazdan nasıl kaldırabilirim?
Xiaomi S1 Scooter'inizi Home uygulamasından eski bağlantısını kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Kullanıcı Bilgisi Kontrolü: Eğer önceki sahibi scooter'ı Xiaomi hesabıyla eşleştirmişse, onların hesabından açıp kaldırması gerekebilir. Bunun için şöyle ilerleyin:
- Önceki sahibinin Xiaomi hesabına giriş yapmasını isteyin.
- Uygulamada, "Profil" veya "Aygıtlarım" bölümüne gidin.
2.
Scooter'ı Kaldırma:
- Uygulama içinde scooter'ı bulan bölümde, scooter'ınıza tıklayın.
- "Aygıtı Kaldır" veya "Scooter'ı Sil" seçeneğini bulun (bu seçenek genellikle aygıt ayarları içinde yer alır).
3.
Bağlantıyı Kesme: Eski kullanıcı bu işlemi yaptıktan sonra, scooter ile olan bağlantıyı sonlandırmış olacaktır.
4.
Kendi Hesabınızla Eşleştirme:
- Xiaomi Home uygulamasını açın.
- Üstte sağdaki "+" simgesine tıklayarak yeni bir aygıt ekleyin.
- Scooter'ı açın ve eşleştirme moduna geçmesini sağlayın.
- Uygulamanızda scooter'ı bulup bağlanın.
5.
Kurulum ve Güncellemeler: Eğer başarılı bir şekilde bağlandıysanız, scooter'ın yazılımını güncellemeyi unutmayın.
Eğer yukarıdaki adımlarla hala sorun yaşıyorsanız, scooter'ın fabrika ayarlarına sıfırlanması gerekebilir ve bu işlem de eski bağlanmalarını temizlemenize yardımcı olacaktır.