Xiaomi telefon almayın

6 yıldır Samsung S7 cihazını kullanıyordum. Doğal olarak bataryası ölmüştü, çalışmaya başlayınca şarjının dayanmadığını fark edince telefon almak istedim. Bazı mağazalarda taksit olmadığı için kaçak almak istedim, Redmi markası cihaz aldım. İlk 1 ay şarj çok iyi ama yazılımı çok kötüydü, 2. aydan sonra şarj hızlı bitmeye başladı, şebeke çekme sorunu, Hz düşme sorunu vs bu durumda bunalıp S7 cıhazına geri döndüm. 8 yıllık telefonun bile yazılımı çok iyi şekilde çalışıyor. Ne olursa olsun yazılımı kötü olan telefona bulaşmayacağım, batarya değiştirip kullanmaya devam edeceğim. Amacım kötülemek, almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar dandik telefon alacağınza S8, S9 falan alın.

Benim Redmi 10S daha 2. Yılını dolduramadan kasmalara başladı bile. Bug dolu yazılımına hiç değinmiyorum.

Son düzenleme:
S7 kullanıcısı olarak dediklerinize katılıyorum. Mis gibi cihazdır kendileri. Ama uygulamalar güncellendikçe maalesef kasmaya başlar.

İşlemcisi de eskidi.

Sizin yerinizde olsam M ya da A serisi bir samsung alır geçip giderim.

S7 kasıyor muydu hazır kullanıcısı denk gelmişken soralım.

Yavaş klasik amiral gemisi günümüz için.
Konuya gelince kaçak almışsın zaten bendekinde şarj normal süre gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…