6 yıldır Samsung S7 cihazını kullanıyordum. Doğal olarak bataryası ölmüştü, çalışmaya başlayınca şarjının dayanmadığını fark edince telefon almak istedim. Bazı mağazalarda taksit olmadığı için kaçak almak istedim, Redmi markası cihaz aldım. İlk 1 ay şarj çok iyi ama yazılımı çok kötüydü, 2. aydan sonra şarj hızlı bitmeye başladı, şebeke çekme sorunu, Hz düşme sorunu vs bu durumda bunalıp S7 cıhazına geri döndüm. 8 yıllık telefonun bile yazılımı çok iyi şekilde çalışıyor. Ne olursa olsun yazılımı kötü olan telefona bulaşmayacağım, batarya değiştirip kullanmaya devam edeceğim. Amacım kötülemek, almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar dandik telefon alacağınza S8, S9 falan alın.

Şu anda bende de kaçak Redmi var. Allah bilir nasıl IMEI attı. Bilgisayara bağlayamıyorum telefonu yüksek ihtimalle ROM'u falan bozdu veya yanlış attı. IMEI atan kişi yüzündende olabiliyor bu tür kasmalar donmalar.

S7 kullanıcısı olarak dediklerinize katılıyorum. Mis gibi cihazdır kendileri. Ama uygulamalar güncellendikçe maalesef kasmaya başlar.

İşlemcisi de eskidi.

Sizin yerinizde olsam M ya da A serisi bir Samsung alır geçip giderim.

Hayır A ya da M serisi pişmanlıktır, S7 kullandığına göre eskiyi seviyor bu arkama S8 ile S10 arası gider.

Redmi 10 2022 kullanıyorum. Alalı 1 yıl ya oldu ya olmadı. Instagram kullanırken bile arada donuyor ve uygulama çöküyor. Kamerası iPhone 6'dan daha kötü. Tek iyi yönü alan ve büyük ekran. Uygulama desteği olsa iPhone 6 kullanırım daha iyi.

Göz ardı edildin iyi günler.

Bana bir tane mantıklı sebep söylesene Xiaomi tercih etmek için.

Bana Xiaomi tercih etmek için sadece bir tane sebep şöyle bakayım, gerçi onu bile söyleyemezsiniz siz. Gidip ucuz diye millete Xiaomi önerip adamı kandırıp çöp telefonu kakalamak nasıl bir his bizimle paylaşmak ister misin?

Son düzenleme:
Göz ardı edildin iyi günler.

Bana bir tane mantıklı sebep söylesene Xiaomi tercih etmek için.

Bana Xiaomi tercih etmek için sadece bir tane sebep şöyle bakayım, gerçi onu bile söyleyemezsiniz siz. Gidip ucuz diye millete Xiaomi önerip adamı kandırıp çöp telefonu kakalamak nasıl bir his bizimle paylaşmak ister misin?

Az önce göz ardı etmedin mi sen beni niye açıklama yapayım ki 😃

He ama çok istiyorsan yapayım. Redmi ya da POCO önermiyorum. Arayüzleri sıkıntılı ve bolca reklamlı. Fakat MI cihazlar gayet kaliteliler, arayüzlerinde ise reklam yok, kasma yok. Aldığın cihazın ne olduğunu bilmiyorsan sorun yaşaman muhtemel.

Forumdan tanıştığım arkadaşıma önce MI6 aldım. Çok beğendi ve şimdi MI8 kullanıyor.

Şu an o iki cihazada crDroid offical geliştiricisi kendisi.

Gidip ucuz diye millete Xiaomi önerip adamı kandırıp çöp telefonu kakalamak nasıl bir his bizimle paylaşmak ister misin?

Bak bakalım nasıl bir hismiş 🤣

Screenshot_20240625-130757_Telegram.webp

Az önce göz ardı etmedin mi sen beni niye açıklama yapayım ki 😃

He ama çok istiyorsan yapayım. Redmi ya da POCO önermiyorum. Arayüzleri sıkıntılı ve bolca reklamlı. Fakat MI cihazlar gayet kaliteliler, arayüzlerinde ise reklam yok, kasma yok. Aldığın cihazın ne olduğunu bilmiyorsan sorun yaşaman muhtemel.

Forumdan tanıştığım arkadaşıma önce MI6 aldım. Çok beğendi ve şimdi MI8 kullanıyor.

Şu an o iki cihazada crDroid offical geliştiricisi kendisi.

Bak bakalım nasıl bir hismiş 🤣

Eki Görüntüle 59658
Ben Xiaomi 12 kullandım dandik. Kasma vardı, arka kameradan ön kameraya geçişlerde takılmalar, durduk yere ısınma ve aniden batarya boşalması sorunu vardı. Yazılımı da stabil ya da kaliteli falan değil, yine aynı dandik, tüm tasarımını Apple'dan çalan çakma markanın teki. Custom ROM atılırsa kullanılır ona tamam ama her telefon kullanıcısı Custom ROM kullanmıyor. En son açtığım bir anket vardı başka bir forumda. Kimse Xiaomi'den asla memnun değil. Çevremdeki insanlarda da Xiaomi cihaz var, aldıkları güne lanet ediyorlar.

Ayrıca Xiaomi alınacak fiyata Samsung tercih edilseymiş çok daha yüksek performans alırmış. Samsung da kullandım iPhone da kullandım Xiaomi de kullandım ve evet Xiaomi çöp.