Eshler

Başarılı
Merhaba. Başlıkta belirttiğim sorunu yaşamaktayım. Birçok PDF uygulamasını denedim ancak hiçbiri işe yaramıyor.

Telefonum Xiaomi; kendi uygulaması (Mi Tarayıcı) ile açtığım zaman belgede problem yaşamıyorum ancak diğer uygulamalarda sorun devam ediyor. Problemi çözemiyorum, yardımcı olabilecek var mı? Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum, şimdiden teşekkürler.

WhatsApp Image 2026-02-11 at 16.23.11.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen denemissinizdir ama, telefonda kurulu gelen Drive PDF Viewer ile denediniz mi?

1770878734982.webp

Bunun disinda tek bir PDF ile mi test yaptiniz? Acmaya calistiginiz PDF bozulmus da olabilir cunku ekran goruntusunde attiginiz metin bozulmalari, bozuk PDF'lerde sikca gorulen bir durum.

Muhtemelen denemissinizdir ama, telefonda kurulu gelen Drive PDF Viewer ile denediniz mi?

Eki Görüntüle 226610

Bunun disinda tek bir PDF ile mi test yaptiniz? Acmaya calistiginiz PDF bozulmus da olabilir cunku ekran goruntusunde attiginiz metin bozulmalari, bozuk PDF'lerde sikca gorulen bir durum.
Kurulu olan da dahil olmak üzere bir çok PDF uygulamasını denedim ancak sonuç değişmiyor. Bu PDF dosyası aylık gönderilen maaş bordrosu. Bordro TürkKEP isimli uygulama ile PDF üzerinden gönderiliyor.