Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro Bozuldu

RoaringLion

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Bugün modemin uzağında, menzil arttırıcıdan internete bağlanamayınca fark ettim ki duvardaki prizde asılı duran Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro'nun ışığı yanmıyor. Aynı prize vantilatörün fişini taktım, çalıştı. Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro'yu başka prizlere taktım, çalışmadı. Demek ki Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro bozulmuş. Prize de baktığımda içinin ve etrafının karardığını gördüm.

Bu hafta neredeyse her gün hava kapalıydı ve yağmurluydu. Elektrik kesintisi yaşanmadı.
  • Prize takılı alet durduk yere neden bozulur?
  • Bunun olmasını önlemek için yapabileceklerim nelerdi?
  • Bozulan Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro tamir edilir mi?
  • Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro tamir edilemezse yeni menzil genişletici cihaz önerileriniz nelerdir?
1.webp
2.webp

Merhaba,

Bugün modemin uzağında, menzil arttırıcıdan internete bağlanamayınca fark ettim ki duvardaki prizde asılı duran Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro'nun ışığı yanmıyor. Aynı prize vantilatörün fişini taktım, çalıştı. Xiaomi Wi-Fi range extender Pro'yu başka prizlere taktım, çalışmadı. Demek ki Xiaomi Wi-Fi range extender Pro bozulmuş. Prize de baktığımda içinin ve etrafının karardığını gördüm.

Bu hafta neredeyse her gün hava kapalıydı ve yağmurluydu. Elektrik kesintisi yaşanmadı.
  • Prize takılı alet durduk yere neden bozulur?
  • Bunun olmasını önlemek için yapabileceklerim nelerdi?
  • Bozulan Xiaomi Wi-Fi range extender Pro tamir edilir mi?
  • Xiaomi Wi-Fi range extender Pro tamir edilmezse yeni range extender önerileriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 152176Eki Görüntüle 152178

Ev elektrik hattında topraklama yoksa ondan dolayı cihaz fazla akım alıp yanabilir.

Geri
Yukarı Alt