Çözüldü RX 9070 XT Video İzlerken Kilitlenme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
69
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. RX 9070 XT taktığımdan beri YouTube'da takılma sorunu yaşıyorum. 10 dakikada bir falan sistem fare hariç tamamen kilitleniyor. O esnada yaptığım işlemler kilitlenme bitince art arda gerçekleşiyor. Kilitlenme yaklaşık 5 saniye sürüyor.
  • Core Ultra 9 285K İşlemci
  • MSI Z890 ACE Anakart
  • Windows 11 24H2 27871
  • Adrenalin 25.6.1
Yemin ediyorum kartı taktıktan sonra ne oyunlarda ne de iş yaparken huzur kalmadı :/

Çözüm
Arkadaşlar selam. RX 9070 XT taktığımdan beri YouTube'da takılma sorunu yaşıyorum. 10 dakikada bir falan sistem fare hariç tamamen kilitleniyor. O esnada yaptığım işlemler kilitlenme bitince art arda gerçekleşiyor. Kilitlenme yaklaşık 5 saniye sürüyor.
  • Core Ultra 9 285K İşlemci
  • MSI Z890 ACE Anakart
  • Windows 11 24H2 27871
  • Adrenalin 25.6.1
Yemin ediyorum kartı taktıktan sonra ne oyunlarda ne de iş yaparken huzur kalmadı :/

Dahili GPU ile bir alıp veremediği var bu kartların, bazen de temiz kurulum gerekebiliyor, yeni topladığım 9070'li bir cihazda 1 saniye aralıklarla tarayıcıda takılma sorunu vardı, IGPU'yu kapatıp, sürücüleri kaldırıp tekrar kurunca düzeldi.
Tam bir çözümü ne zmn gelir RX999900 serisi cikincami 🤨

Bilinen sorunlar kısmı NVIDIA kartlarda da var hatta NVIDIA son zamanlarda sürekli hotfix güncelleme yayınlıyor. Bir türlü sürücüyü NVIDIA da oturtamadı. AMD tarafında sorunlar daha çile çektiriyor.

Daha da ileri gideyim bazı kartlarda sorunun sürücü kaynaklı değil donanımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple tamamen bitmesi çok olası değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt