Sparrow

Uzman
Yer
Ankara, Türkiye
Cihaz
Xiaomi Redmi 14 Pro
Öncelikle, elimdeki Redmi 14 Pro kaçak olduğu için güncelleme yapılmıyor. Ancak yapılabilseydi HyperOS 2.0 sürümüne güncellenebilecekti. TWRP üzerinden güncelleme yapmak o sıra aklıma geldi fakat bu işlerde pek ilgim olmadığı için ilk defa "Boot Loader kilidi" gibi bir şey ile karşılaştım. İnternette sayıca yollar denedim, çoğu aracı denedim fakat hiç biri çalışmadı. Resmi olarak Xiaomi'nin Mi Flash Tool yazılımını denedim, ancak o da telefon doğrulaması yapmama (bilerek?) izin vermedi. Elimden de başka bi çare gelmedi bunun dışında.

Öncelikle, elimdeki Redmi 14 Pro kaçak olduğu için güncelleme yapılmıyor. Ancak yapılabilseydi HyperOS 2.0 sürümüne güncellenebilecekti. TWRP üzerinden güncelleme yapmak o sıra aklıma geldi fakat bu işlerde pek ilgim olmadığı için ilk defa "boot loader kilidi" gibi bir şey ile karşılaştım. İnternette sayıca yollar denedim, çoğu aracı denedim fakat hiçbiri çalışmadı. Resmi olarak Xiaomi'nin Mi Flash tool yazılımını denedim, ancak o da telefon doğrulaması yapmama (bilerek?) izin vermedi. Elimden de başka bir çare gelmedi bunun dışında.

Mi community uygulamasından verdiğim adresteki bejing saati 00:00 olunca hemen Bootloader kilidi açma başvurusu yapın.
Hata verirse umudu kesmeyin, geliştirici ayarlarından MI Unlock status sekmesine girin, Wi-Fi'yi kapatın, mobil veriyi açın (içerisinde internet/Gb olan SIM kart olması gerek) daha sonra mi hesabı ekleyin butonuna tıklayın. Mi hesabı başarıyla eşleştirildi yazılı bir uyarı verecektir.
Bejing Saat sitesi.