AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.382 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.386 Yer Denizli 21 Haziran 2024 #1 Bu Xbox series x/s kolları için bir driver. Ancak 2 tane sorum var. 1: Güvenilir midir? 2: Oyunlarda ban falan yedirttir mi? Link: GitHub - atar-axis/xpadneo: Advanced Linux Driver for Xbox One Wireless Controller (shipped with Xbox One S)
Bu Xbox series x/s kolları için bir driver. Ancak 2 tane sorum var. 1: Güvenilir midir? 2: Oyunlarda ban falan yedirttir mi? Link: GitHub - atar-axis/xpadneo: Advanced Linux Driver for Xbox One Wireless Controller (shipped with Xbox One S)
NoobSolid26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 21 Haziran 2024 #2 Kontrolcü çalışmıyor mu? Linux'un kendiliğinden Xbox kolu desteği var diye biliyorum.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.382 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.386 Yer Denizli 21 Haziran 2024 #3 NoobSolid26 dedi: Kontrolcü çalışmıyor mu? Linux'un kendiliğinden Xbox kolu desteği var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. Ama nadiren bağlantı gidip geliyor. Ve Forza Horizon 5'te tetik titreşimi çalışmıyor. Ancak Windows'ta Bluetooth ile bağlı iken çalışıyordu. Allah'tan Linux'ta gene normal titreşim çalışıyor.
NoobSolid26 dedi: Kontrolcü çalışmıyor mu? Linux'un kendiliğinden Xbox kolu desteği var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. Ama nadiren bağlantı gidip geliyor. Ve Forza Horizon 5'te tetik titreşimi çalışmıyor. Ancak Windows'ta Bluetooth ile bağlı iken çalışıyordu. Allah'tan Linux'ta gene normal titreşim çalışıyor.