XPG DDR5 8 GB CL46 RAM nasıldır?

device

Çalışkan

Görseldeki RAM'den aldım bu RAM nasıldır? 2-3 ay sonra bir 8 GB daha alacağım. Şimdilik beni idare eder mi LoL, CS2 gibi oyunlarda? Çalışıyorum oyunlara çok vaktim olmuyor zaten 1-2 saat kafa dağıtmak için yeterli mi? R5 7500F, RX 6500 XT ve MSI Pro A620-AM anakart ile kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin X3D'de değil, 5600-CL46 kötü CS2 gibi oyunlarda.
Arkadaşımda 4800 CL 40 var o da oynuyor hocam ne kadar kötü olabilir ki e-sporcu değiliz. Önceki sistemim Pentium G4560 ve 8GB 2133 Mhz RAM vardı. Onla da oynuyordum. Bunla da oynarım diye düşündüm.

Arkadaşımda 4800 CL 40 var o da oynuyor hocam ne kadar kötü olabilir ki e-sporcu değiliz. Önceki sistemim Pentium G4560 ve 8 GB 2133 MHz RAM vardı. Onunla da oynuyordum. Bununla da oynarım diye düşündüm.

E-sporcu değilsin ama oyun zevki açısından iyi bir tercih olmamış. 8 GB tek kanal 5600 CL46 RAM iyi değil, esporcu olmasan da iyi değil. Akıcı olmaz oyunun, %1 Low FPS'lerin düşük olur. Anlık takılma yaşayabilirsin, arka planda bazı şeyleri açtığında RAM de dolacak yetmeyecek haliyle. Oynarsın bu şekilde sorun olmayacaksa.

Oynarım gibi geliyor hocam 2 ay sonra bir 8 daha alırız para biriktirip. Napalım olduğu kadar.

Oynarım gibi geliyor hocam 2 ay sonra bir 8 daha alırız para biriktirip. Napalım olduğu kadar.

Keşke 2. elden 16 GB 6000 CL30 RAM bulsaydın, Patriot Viper falan. Bir 16 daha takar 32 ömürlük olurdu.

Arkadaşımda 4800 CL 40 var o da oynuyor hocam ne kadar kötü olabilir ki e-sporcu değiliz. Önceki sistemim Pentium G4560 ve 8GB 2133 Mhz RAM vardı. Onla da oynuyordum. Bunla da oynarım diye düşündüm.
Gskill cl46 ddr5 5600mhz ramim var. %0.1 degerlerinden dolayı oyunu akıcı hissetmiyorum berbat bir durum. Ramde paraya kıy güzel bir şey al dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…