golddancikacam

Çalışkan
Öncelikle merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar nasılsınız? umarım keyifler yerindedir, ben iyiyim. Buraya ise malum RAM için geldim. DDR5 mi DDR4 mu diye tartışmaya başladık şimdi ama ikisi de artmakta neredeyse, DDR5 zaten uçuşta 20 bin barajını geçiyorlar. O yüzden sizin bilgeliğinize sığındım şimdiden iyi geceler.
Ekstra olarak.
Nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar nasılsınız? umarım keyifler yerindedir, ben iyiyim. Buraya ise malum RAM için geldim. DDR5 mi DDR4 mu diye tartışmaya başladık şimdi ama ikisi de artmakta neredeyse, DDR5 zaten uçuşta 20 bin barajını geçiyorlar. O yüzden sizin bilgeliğinize sığındım şimdiden iyi geceler.
Ekstra olarak.
Nasıl?
Kaçırma bence bu fiyatlardan alabildiğini al.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir, ben iyiyim. Buraya ise malum RAM için geldim. DDR5 mi DDR4 mu diye tartışmaya başladık şimdi ama ikisi de artmakta neredeyse, DDR5 zaten uçuşta 20 bin barajını geçiyorlar. O yüzden sizin bilgeliğinize sığındım şimdiden iyi geceler.
Ekstra olarak.
Nasıl?

CL40 yüksek onun dışında sorun olmaz muhtemelen p-die olabilir az voltajla 6000 CL36'e çekilebilir belki.

Yalnız AMD'de CL'ler arası fark X3D olmayanlarda çok ciddi.