XPG Lancer 1x32 GB RAM için subtiming ayar tavsiyesi

Bir sorun görünmüyor... Fan üfletseydin modüllere muhtemelen hiç sorun yaşamazdın şimdiye dek. tREFI 65.535 yapabilirdin böylece.

Bir sorun görünmüyor... Fan üfletseydin modüllere muhtemelen hiç sorun yaşamazdın şimdiye dek. Trefı 65.535 yapabilirdin böylece.

Sipariş geçeceğim konudan bağımsız, ben sıvı soğutmayı 6 fan yapmak istiyorum. Bu yeni alacağım fan şu anda halihazırda fan ile aynı olmak zorunda mı? Bu fanın konumu kasanın içinde tarafına bakan kısımda değil, dış tarafına olan kısımda olacak ve içeriden gelen havayı dışarı atacak. Alttaki 3'lü fan da zaten onu yapıyor. Aklımda takılan şey ROM uyuşmazlığı birbirine zarar verir mi? Arada radyatör var, aslında hava akışını o kadar bozamaz da diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sorun olmaz. Ben de push+pull 3+3 var. Pull takacağın fan daha iyi CFM, statik olsun yoksa rezonans yapabilir, verim düşer vs. Arctic P12 Pro tarzı fanlar lazım hem push+pull hem de DRAM soğutma için.

Sorun olmaz. Ben de push+pull 3+3 var. Pull takacağın fan daha iyi CFM, statik olsun yoksa rezonans yapabilir, verim düşer vs. Arctic P12 Pro tarzı fanlar lazım hem push+pull hem de DRAM soğutma için.

Yani alttan itecek olanlar daha güçlü olsun diyorsun, onlarda Lian Li fanlar çok estetikli ya . Sıcaklık değeri olarak 3+3 fark ediyor, değil mi? 3 fana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…