Core parking işlemini başarılı bir şekilde yapıyor Ayhan hocamın dediğini yaptım ilk çekirdeği maalesef boş ayıramadım ama yine de %1 ve %0.1 de düşük seviyelerde değişen bir durum olmadı
Ben DR kit icin en son boyle biraktim. Fikir acisindan bakilabilir, daha fazlasina hic girmedim. NS dusurulebilir zamanlama siklastirilabilir ama zaten bu hali bile sogutmasiz 50 geckin. Jonsbo tutuyor 43-44 sanirim. @Ayhan Dönmez
2 oyunda da aynı sorunu yaşıyorum Forza Horizon 6 ve cyberpunk 2077 bu arada oyundaki akıcılığı hissediyorum ama bana nedense %1 ve %0.1 öyle olmadığını söylüyor. Forza Horizon 6 da 200fp lerde gezerken %1 ve 0.1 60fps'leri bile geçmiyor. Bu izlemeleri MSI Ufterburner ile yapıyorum anlık oynarken.
Resimde %1 fps ve %0.1 nasıl izlediğimi gösterdim.
2 oyunda da aynı sorunu yaşıyorum Forza Horizon 6 ve Cyberpunk 2077 bu arada oyundaki akıcılığı hissediyorum ama bana nedense %1 ve %0.1 öyle olmadığını söylüyor. Forza Horizon 6 da 200F/Plerde gezerken %1 ve 0.1 60FPS'leri bile geçmiyor. Bu izlemeleri MSI Ufterburner ile yapıyorum anlık oynarken.
Resimde %1 FPS ve %0.1 nasıl izlediğimi gösterdim.