MEM VDD izole olarak 1.45 gerekebilir, test sonucu anlarsın. Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X kalsın. Memory Context Restore, Power Down, Integrated Graphics, Fast Boot Disabled uygundur...
SVM açık bunu söyelyebilirim kullandığım bazı uygulamalar bunu istiyor, Stabil şekilde AIDA sonuçlarım bu şekilde Nitro ayarını BIOS ekranından bulamadım. Alt zamanlamaları daha da zorlamak istemedim soğutucum şu an için yetersiz diye. MEM_VDDQ= 1.40.
SVM açık bunu söyelyebilirim kullandığım bazı uygulamalar bunu istiyor, Stabil şekilde aida sonuçlarım bu şekilde Nitro ayarını BIOS ekranından bulamadım. Alt zamanlamaları daha da zorlamak istemedim soğutucum şuan için yetersiz diye
tRFC2 4003 kalmış, onu da 403 yapın. Yetersiz değil, sorun olmaz muhtemelen. 1.45 VDD çözebilir primary kısmını hata alırsan. Nitro kısmı Advanced-AMD Overclocking-DDR Options-Nitro Enabled ettikten sonra Nitro Robust Enabled, 1-2-1 olarak değişin. Dual rank'ta 1X-1X Burst denemedim, 8X deneyebilirsin ilk. O mesajı tekrar ileteyim, geçirip bir bakın.
MEM VDD izole olarak 1.45 gerekebilir, test sonucu anlarsın. Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X kalsın. Memory Context Restore, Power Down, Integrated Graphics, Fast Boot Disabled uygundur...
ARd manuel 0 değerini girin... Search'ten aratabilirsin, PMU training menüsünde. Alt kısımdan All basıp Zen 1.43 versiyonu iletin...
Latency 67.3 e kadar düştü şuanda sistem yağ gibi akıyor gibi geldi üzerine 1 2 1 1x 1x ayarladım. şimdi y-cruncher testi başlatayım mı ?
Okuma yazma ve kopyalama hızları aynıydı
Latency 67.3 e kadar düştü şuanda sistem yağ gibi akıyor gibi geldi üzerine 1 2 1 1x 1x ayarladım. şimdi y-cruncher testi başlatayım mı ?
Okuma yazma ve kopyalama hızları aynıydı Eki Görüntüle 273488
Şu kısımları dediğim gibi değişin, eksiksiz olsun mümkünse... Sonrasında programın alt kısmında All tıklayıp o şekilde ZenTiming iletin... Akabinde VT3 başlatmanız uygun olur.
Burst Auto kalsın ilk, Dual rank 1X denemedim. Nitro kısmı daha önemli...
Bu şekilde 2133 e düşürmek zorunda kaldım FCLK değerini Y-crunch hata verdi Yapay zeka ondan kaynaklı dedi 6. çekirdekten patladı.
Aida okuma yazama ve gecikme değerim aynı şekilde Y-crunch VT3 testi başlattım tekrardan
Eki Görüntüle 273493
Bu şekilde 2133 e düşürmek zorunda kaldım FCLK değerini Y-crunch hata verdi Yapay zeka ondan kaynaklı dedi 6. çekirdekten patladı.