XPG Lancer marka RAM boyanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf7878
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
  • Etiketler Etiketler
    ram

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Malum RAM fiyatları uçtu gitti. Ben de “nasıl olsa sonra değiştiririm” diyerek siyah RAM almıştım ama anlaşılan o ki değiştiremeyeceğim gibi duruyor. Sizce boyanır mı? Üzerinde başka şeyler yapma fikrim de var aslında.

RAM modeli: XPG Lancer CL30 6000MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
O modeli boyamak çok zor. Zımparalamak gerekecek ki hiç zımparaya uygun bir yüzeye sahip değil. Boya olarak ısıya dayanıklı bir boya tercih edilmeli.

Çok da zor durmuyor aslında. Bir tarafı fırçalanmış olduğundan boya daha kolay yapışır diye düşünmüştüm.

Çok da zor durmuyor aslında. Bir tarafı fırçalanmış olduğundan boya daha kolay yapışır diye düşünmüştüm.

Fırçalanmış değilde çok ince bir zımpara ile zımparalanmış olmalı. Çünkü zımpara daha rastgele ve daha ince çizikler atar. Bir yandan motifli kısmına zımpara nasıl uygulanır bilmiyorum.

Fırçalanmış değilde çok ince bir zımpara ile zımparalanmış olmalı. Çünkü zımpara daha rastgele ve daha ince çizikler atar. Bir yandan motifli kısmına zımpara nasıl uygulanır bilmiyorum.
Motifden ziyade üstüne bir şeyler çizmek vardı aklımda. Elimde airbrush olduğundan dolayı illaki sprey boyaya gerek yok.

Motifden ziyade üstüne bir şeyler çizmek vardı aklımda. Elimde airbrush olduğundan dolayı illaki sprey boyaya gerek yok.

RAM'ler çok ısınmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum zaten. Ancak astarsız uzun ömürlü olur mu fikrim yok. Kaç derece görür RAM heatsinki? Beyaz boyalarda ısı görünce sararma olabiliyor.

Ben 45 üstü gördüğünü görmedim. Onunda sebebi ekran kartından dolayı.

RAM'ın boyanması bır performans kazandırmayacak, bence orijinal kalabılır hocam, yine de sızın tercıhınız tabii ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…