Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HalilTayfur

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir bilgisayar topladım Windows 11 ilk defa kullanıyorum bir iki sefer bilgisayar açılırken mavi ekran hatası aldım acaba Windows kaynaklı mı diye düşünürken dün bilgisayar boşta YouTube açıkken birkaç dakikalığına mutfağa gidip geri geldiğimde bilgisayarı BIOS ekranında buldum. Bundan dolayı iyice şüphelenmeye başladım, işlemci ve ekran kartı stres test puanları normal görünüyordu yalnızca kontrol etmediğim RAM kalmıştı uzun sürdüğü için biraz ertelemiştim bugün müsait olunca Memtest86'yı çalıştırdım ilk defa kullanıyorum ve daha 10. dakikasından ilk hatayı verdi şu anda 2 saat oldu ve 9 hata var bu hata kodlarının anlamını öğrenme veya sorunu çözme şansımız var mı yoksa garanti ile mi uğraşmam gerekecek?

Vatan Bilgisayar'dan satın aldım ya yarın ya da yarından sonraki gün 14 günlük süreçte dolacak bugün bir an önce konuya bir açıklık getirmem gerekiyor. Ne yapmam gerektiğini öğrenmem gerekiyor açıkçası.

Dün aldığım minidump ile ilgili bir dosya masaüstüne kaydetmiştim ama bir anda teste girmeye karar verdiğim için oda orada kaldı test tamamen bitince onu da paylaşabilirim.

IMG_2765.webp

Sistem bilgileri:
  • i5 14600K.
  • MSI project Zero B760M.
  • XPG Lancer beyaz RGB DDR5 6400MHz CL32 2x32 GB ( AX5U6400C3232g-dclarwh)
  • MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim

Dosya Ekleri

• Memtestson.webp
    Memtestson.webp
    238,6 KB · Görüntüleme: 87
Bunlar zort kardeşim direkt iade et.
İlginiz için teşekkürler bu konularda iade politikası hakkında bilginiz var mı acaba? Ürün arızalı değiştirin iade alın mı demeli yoksa 14 lük süreci kullanarak bir şey demeden iade etmek mi benim için iyi olur. Bu arada Vatan bilgisayar Online sipariş.

İlginiz için teşekkürler bu konularda iade politikası hakkında bilginiz var mı acaba? Ürün arızalı değiştirin iade alın mı demeli yoksa 14 lük süreci kullanarak bir şey demeden iade etmek mi benim için iyi olur. Bu arada Vatan bilgisayar Online sipariş.
Arızalı ürün diye belirterek iade ediver, MemTest86 sonuçlarını da ekle.

Çözüm