YagizzG
Başarılı
Keşfetime bu video düştü ve açıkçası biraz şaşırdım. Amacı prim mi onu da anlamadım. Sizin düşünceniz ne?
Selam! Videoda boş yapan arkadaş benim
Buradaki birkaç yoruma da baktım ve evet videoda yanlış bölümler var. Recep abinin yorumunun altında da belirttim
Burada ve videoda yorum yapan birçok arkadaşın dediği gibi bence de bir müşteri IPS, VA vs. bilmek zorunda değil. Videoda da bunu belirtmiştim. Zaten ne Recep abiyi, ne müşteriyi, ne de Samsung'u tek başına hatalı bulmuyorum. Videoda IPS-VA panel kıyaslamasının hata olduğunu ve bu hatadan dolayı da aslında arızalı olmayan bir monitörün arızalı gibi göründüğünü söylemek istedim.
Ayrıca evet, TÜM VA panellerde o kadar ghosting olmuyor. Bu da benim hatam.
Yine aynı şekilde videonun başında ve sonunda da belirttiğim gibi amacım kesinlikle Techolay veya Recep abiye laf atmak değildi. Kendisinden çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Eğer kendisi de isterse videoyu anında kaldırabilirim (zaten onun videosuna çok kısa bir yorum atmıştım olayla ilgili) ve burada bir konu haline getirebilirim. Yani ona laf atıp elde etmeye çalıştığım bir durum yok.
Son olarak 1400 aboneli bir kanalım yani Samsung'dan sponsorluk falan almadım
Son düzenleyen: Moderatör: