Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlıktaki olay gibi olunca direkt PC'yi kapatıp fişini çektim. Sonra yağmur dindikten sonra Elden Ring'e girdiğimde hiç olmadık yerlerde takılmalar ve kasmalar oluştu. Normal mi?
Elektrik kesilse HDD varsa belki zarar görme ihtimali olabilir de, onun dışında reset ile fazla bir hasar alacağını sanmıyorum. Yıldırım filan bazı durumlarda etkileyebiliyor ama sadece yağmurdan bahsetmişsiniz.
Yağmur nedeniyle kendiliğinden yeniden başlatılan bir bilgisayar görmedim. Ekranın bir anda gidip tekrar açılması, yıldırım düşmesi ihtimali olabilir, ama bu ihtimal de oldukça düşük. Akla gelen tek olasılık bu.
Yağmur nedeniyle kendiliğinden yeniden başlatılan bir bilgisayar görmedim. Ekranın bir anda gidip tekrar açılması, yıldırım düşmesi ihtimali olabilir ama bu ihtimal de oldukça düşük. Akla gelen tek olasılık bu.