Yakın spor salonu mu yoksa kaliteli spor salonu mu tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
  • Etiketler Etiketler
    spor

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhabalar,

Şu sıralar yapacak hiçbir şeyim olmadığı için spora başlamaya karar verdim. Ancak çok arada kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum.

Evime en fazla 15 dakika yürüme mesafesinde, kimsenin gitmediği bir belediye spor salonu var. İlgilenen pek yok, aletler de idare eder diyebiliriz.
Bir de evime otobüsle 20-30 dakika uzaklıkta, çok daha kaliteli bir spor salonu var. Çalışanlar daha ilgili, aletler yeni.

Herhangi bir maddi derdim yok. Ancak uzun vadede hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Şu sıralar yapacak hiçbir şeyim olmadığı için spora başlamaya karar verdim.
Spora başlayıp en fazla 2 ay sonra birakacaksin gibi şu cumleyi okuyunca. Yakın olan salona kekolar gitmiyorsa oraya git. Uzak olana bir süre sonra gitmek istemiceksin. Aletlerin yeni eski olmasına bakma.

Otobüsle 20-30 dakka olan salona gidilmez. O kadar uzak bir yere gitmeyi tercih etmezdim hele okul veya bir işiniz varsa spor zaten yorucu yol daha fazla yorar.

Biliyorsan evinin yakınındakine git. 20-30dk otobüs yolculuğu her gün bıkkınlık yaratır.

Spora başlayıp en fazla 2 ay sonra birakacaksin gibi şu cumleyi okuyunca. Yakın olan salona kekolar gitmiyorsa oraya git. Uzak olana bir süre sonra gitmek istemiceksin. Aletlerin yeni eski olmasına bakma.
Zaten uzun zamandır başlamayı düşünüyordum ama okul ve sınavlar derken hep ertelendi. Zaten en fazla 5 ay kadar gidebilirim, sonra okul koşuşturması tekrar başlıyor.

İşini gören aletlerin olduğu en ucuz salon en iyisidir her zaman.

Hocaları boş ver internetten kendin öğreneceksin bu işi hiçbir hocadan fayda gören yok şu zamana kadar adamakıllı.
O zaman yakın olana gitmek daha mantıklı gibi, teşekkür ederim.

Biliyorsan evinin yakınındakine git. 20-30dk otobüs yolculuğu her gün bıkkınlık yaratır.
Hiçbir bilgim yok spor ile alakalı.

Yeni başlayan birisi için yakındaki daha makul. Üşendim, yoruldum, kim gidecek şimdi gibi bahanelerden arındırır. Seviyenizi ilerletecek kadar devamlılık sağlarsanız elbette ki kaliteli salon daha iyi olur.

Otobüsle 20-30 dakka olan salona gidilmez. O kadar uzak bir yere gitmeyi tercih etmezdim hele okul veya bir işiniz varsa spor zaten yorucu yol daha fazla yorar.
Şu an ne iş ne de okul var, evde boş boş duruyorum. Şimdi siz söyleyince aklıma geldi O kadar spor yaptıktan sonra bir de otobüsle, muhtemelen ayakta gitmek hiç çekilmez gibi.

Yakın olanın çevresi iyiyse oraya değilse uzağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…