Yakın zamanda ekran kartı fiyatları düşer mi?

Vallahi THH'ye şikayet ettim. Drop vs oluyordu. Onun yerine alacağim.
8 GB yetecek oyunlari oynuyorum genelde. Ama 16 GB RAM'de almak isterim. Tabii fiyatlar nedir oyle 25 26k diyor. Attigim site guvenilir mi? Fiyat iyi cunku hem de 4070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Çünkü 1 kere sıkıntı yaşayan komple siliyor markayı gözünden. Intel 14. nesil ile çok ağır fiyasko yaşadı. Ama bu, Intel'i kalıcı olarak seçeneklerimiz arasından kaldırmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Ben mesela 9070 XT ile bir kere bile GPU kaynaklı bir sorun yaşamadım. Şans işi bu(GPU işi, Intel değil).

Doğru ama istemiyorsa zorlamanın mantığı yok. Belki dediğiniz aşırı sorunsuzdur. Mükemmel performans veriyordur. Ama binde bir sorun çıkarsa adam sizden bilecek. Çünkü adam sizin yüzünüzden almış olacak. Böyle bir şey yaşamaya gerek yok.
@cakiiiiiii3 attığınız siteyi bilmiyorum ama ETBİS kayıdı gözüküyor.

Şans isi dogru. Fakat shader cache gibi etkenlerden dolayı yine de NVIDIA almam gerek
Basta AMD alarak hata yaptim.

Ne oluyor yani? Diger kartlara baktim hiç guvenilir durmadi.

Şans isi dogru. Fakat shader cache gibi etkenlerden dolayı yine de NVIDIA almam gerek.
Basta AMD alarak hata yaptim.

Ne oluyor yani? Diger kartlara baktim hiç guvenilir durmadi.

* Bilgilendirme elektronik ticaret bilgi sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS'e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.

Bu arada siteyi direkt ETBİS'te sorgulayınca çıkmadı nedense. Bilemedim. Ben olsam Amazon'dan alırdım. Bir sorun çıkarsa şartsız geri alıyorlar.

8 GB almayi dusunuyorum fiyatlari gordukce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…