knox bypass edilmiş cihazdan kullanılır mı?

• Kullanılır

Oy: 9 56,3%
  • Kullanılmaz

Oy: 7 43,8%

• Oy verenlerin toplamı
    16

3538

Becerikli
Knox bypass edilmediğini nasıl anlarım?
Ve Custom ROM kurulduğunda bypass yapılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Knox bypass edilmediğini nasıl anlarım?
Ve Custom ROM kurulduğunda bypass yapılıyor mu?

Şu anda Custom ROM atmış olduğum A50 cihazımı kullanıyorum. 1 kere bile Knox'un eksikliğini hissetmedim. Gereksiz bir olay bence. Knox olmasa da olur.

Knox'un cihazda aktif olup olmadığını cihazı download moduna alıp anlayabilirsin. Oradaki Knox sayacı 0x1 olunca Knox devre dışı anlamınna geliyor.

Knox bypass edilen cihazlarda Samsung güvenli klasör, health ve bizz uygulamaları çalışmaz. Bazı modellerde de güncellemeler çalışmıyor.

Teşekkürler hocam.

Şu anda Custom ROM atmış olduğum A50 cihazımı kullanıyorum. 1 kere bile Knox'un eksikliğini hissetmedim. Gereksiz bir olay bence. Knox olmasa da olur.

Tamamdır hocam anlaşıldı hocam.
Zaten Custom ROM olarak bunu kuracağım sizce iyi mi hocam.
Custom ROM: Project Elixir Android 13

Teşekkürler hocam.

Tamamdır hocam anlaşıldı hocam.
Zaten Custom ROM olarak bunu kuracağım sizce iyi mi hocam.
Custom ROM: Project Elixir Android 13

Benim kendi düşüncem Samsung cihazlarda AOSP ROM kurulmamasından yana. One UI daha stabil geliyor tabii benim cihazım 2019'dan kalma olduğundan olabilir.

M21 ve Android 12 kaldı ve son güncelemeden sonra tuğla oldu artık çok uygulama çökmesi yaşıyorum.
Not: Son güncelleme güvenlik iyleştirme adı altında(tuğlalaştırma)
O güncellemeyi kaldırabilsem mis gibi olacak sürüm iyiydi ama güncelleme otomatik açıkta kalınca işte :(

M21 ve Android 12 kaldı ve son güncelemeden sonra tuğla oldu artık çok uygulama çökmesi yaşıyorum.
Not: Son güncelleme güvenlik iyleştirme adı altında(tuğlalaştırma)
O güncellemeyi kaldırabilsem mis gibi olacak sürüm iyiydi ama güncelleme otomatik açıkta kalınca işte :(

Dostum önceki açtığın konuda sana demiştim zaten. Debloat edilmiş One UI ROM kurabilirsin. Performansa yönelik kernel kurabilirsin.