kaanleclerc 9 Becerikli Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 373 Çözümler 2 Beğeniler 307 Yer Maryland, Baltimore Pazartesi 15:24 #31 RamKokusuSeven dedi: Forumdan @YASEDEM ve @Andrea Kimi Antonelli ile gezmek isterdim yav Yeni moladan çıkmıştım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Gezi planını yaptın ama beni kadroya almamışsın, uzaklaştırma yolda ahahahaha.
RamKokusuSeven dedi: Forumdan @YASEDEM ve @Andrea Kimi Antonelli ile gezmek isterdim yav Yeni moladan çıkmıştım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Gezi planını yaptın ama beni kadroya almamışsın, uzaklaştırma yolda ahahahaha.
KS KS RamKokusuSeven 30 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.729 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.152 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Pazartesi 15:25 #32 kaanleclerc dedi: Gezi planını yaptın ama beni kadroya almamışsın, uzaklaştırma yolda ahahahaha. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl gezelim ya ama bakın @YASEDEM, @Andrea Kimi Antonelli aynı liseye gidersek sende aynı şehirdeysen neden olmasın
kaanleclerc dedi: Gezi planını yaptın ama beni kadroya almamışsın, uzaklaştırma yolda ahahahaha. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl gezelim ya ama bakın @YASEDEM, @Andrea Kimi Antonelli aynı liseye gidersek sende aynı şehirdeysen neden olmasın
kaanleclerc 9 Becerikli Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 373 Çözümler 2 Beğeniler 307 Yer Maryland, Baltimore Pazartesi 15:28 #33 RamKokusuSeven dedi: Hocam nasıl gezelim ya ama bakın @YASEDEM, @Andrea Kimi Antonelli aynı liseye gidersek sende aynı şehirdeysen neden olmasın Genişletmek için tıkla... Aynı şehirde olursak geziyi yaparız hocam, olmazsak da sizi topluca uzaklaştırıp planı kapatırım.
RamKokusuSeven dedi: Hocam nasıl gezelim ya ama bakın @YASEDEM, @Andrea Kimi Antonelli aynı liseye gidersek sende aynı şehirdeysen neden olmasın Genişletmek için tıkla... Aynı şehirde olursak geziyi yaparız hocam, olmazsak da sizi topluca uzaklaştırıp planı kapatırım.
KS KS RamKokusuSeven 30 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.729 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.152 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Pazartesi 15:28 #34 kaanleclerc dedi: Aynı şehirde olursak geziyi yaparız hocam, olmazsak da sizi topluca uzaklaştırıp planı kapatırım. Genişletmek için tıkla... Olur valla he.
kaanleclerc dedi: Aynı şehirde olursak geziyi yaparız hocam, olmazsak da sizi topluca uzaklaştırıp planı kapatırım. Genişletmek için tıkla... Olur valla he.
Winner 49 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Çözümler 4 Beğeniler 1.695 Pazartesi 19:55 #35 Elin armut mu topluyor, niye dövmedin?
KS KS RamKokusuSeven 30 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.729 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.152 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Pazartesi 19:55 #36 Winner dedi: Elin armut mu topluyor, niye dövmedin? Genişletmek için tıkla... Yani 1-2 tanesini dövdüm sonra 5 kişi geldiler.
Winner dedi: Elin armut mu topluyor, niye dövmedin? Genişletmek için tıkla... Yani 1-2 tanesini dövdüm sonra 5 kişi geldiler.
Winner 49 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Çözümler 4 Beğeniler 1.695 Pazartesi 20:09 #37 RamKokusuSeven dedi: Yani 1-2 tanesini dövdüm sonra 5 kişi geldiler. Genişletmek için tıkla... Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde.
RamKokusuSeven dedi: Yani 1-2 tanesini dövdüm sonra 5 kişi geldiler. Genişletmek için tıkla... Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde.
KS KS RamKokusuSeven 30 Üstün Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.729 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.152 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Pazartesi 20:12 #38 Winner dedi: Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? 5 kişi dövdüler beni sonuçta.
Winner dedi: Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? 5 kişi dövdüler beni sonuçta.
kaanleclerc 9 Becerikli Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 373 Çözümler 2 Beğeniler 307 Yer Maryland, Baltimore Pazartesi 20:19 #39 Winner dedi: Elin armut mu topluyor, niye dövmedin? Genişletmek için tıkla... Winner dedi: Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam mesele kaç kişiyi dövdüğü ya da dövüldüğü değil, insan bazen aldığı yumruktan çok, yaşadığı aşağılanmayı ve yalnız bırakılmayı yıllarca taşıyor. Böyle şeyler küçümsenecek değil, ciddi iz bırakır.
Winner dedi: Elin armut mu topluyor, niye dövmedin? Genişletmek için tıkla... Winner dedi: Tam dövülmüş sayılmıyorsun o halde. Genişletmek için tıkla... Hocam mesele kaç kişiyi dövdüğü ya da dövüldüğü değil, insan bazen aldığı yumruktan çok, yaşadığı aşağılanmayı ve yalnız bırakılmayı yıllarca taşıyor. Böyle şeyler küçümsenecek değil, ciddi iz bırakır.