Kardeşim ben seni forumda bayadır görüyorum. Hatta senle sohbetimiz bile var. Bak seneye senin LGS senen. Aklında mükemmel, bazılarının aklına gelmiyecek projeler var hala yanlızlık falan diyorsun. Bu kafa yapısı senin için iyi değil haberin olsun. Tabiki sanal hayatta ilgi toplamak, ilgi görmek güzel şeyler ihtiyacımız var ama burda senin duyduğun gördüğün ilginin %98'i falan sahte haberin olsun. Benim sana tek bir önerim var, aradığın ilgiyi internette arama. Çık dışarı dolaş. Gez, gör, insanlarla konuş. Gerçekten buralarda harcanıyorsun bak.

Kardeşim ben seni forumda bayağıdır görüyorum. Hatta senle sohbetimiz bile var. Bak seneye senin LGS senen. Aklında mükemmel, bazılarının aklına gelmeyecek projeler var hala yanlızlık falan diyorsun. Bu kafa yapısı senin için iyi değil haberin olsun. Tabii ki sanal hayatta ilgi toplamak, ilgi görmek güzel şeyler ihtiyacımız var ama burada senin duyduğun gördüğün ilginin %98'i falan sahte haberin olsun. Benim sana tek bir önerim var, aradığın ilgiyi internette arama. Çık dışarı dolaş. Gez, gör, insanlarla konuş. Gerçekten buralarda harcanıyorsun bak.

İnternet yalnızlığı kalabalık gösteriyor ama azaltmıyor; asıl çıkış, ekran kapandığında da hayatında kalacak insanları bulabilmek.

Kardeşim ben seni forumda bayadır görüyorum. Hatta senle sohbetimiz bile var. Bak seneye senin LGS senen. Aklında mükemmel, bazılarının aklına gelmiyecek projeler var hala yanlızlık falan diyorsun. Bu kafa yapısı senin için iyi değil haberin olsun. Tabiki sanal hayatta ilgi toplamak, ilgi görmek güzel şeyler ihtiyacımız var ama burda senin duyduğun gördüğün ilginin %98'i falan sahte haberin olsun. Benim sana tek bir önerim var, aradığın ilgiyi internette arama. Çık dışarı dolaş. Gez, gör, insanlarla konuş. Gerçekten buralarda harcanıyorsun bak.
Haklısınız hocam valla. Hocam her gün evdeyim denize girip yazılım yapıyorum sadece.Hocam dışarı çıksam kimi bulabilirim? Tek başıma dışarı çıkmıyorum.

Çünkü sen onların kötülüğüne değil, değişmiş olabileceklerine inandın; iyi niyetin suç değil, sadece yanlış insanlara denk geldi.
Yanlış insanlara verilen doğru hisler.

Haklısınız hocam valla. Hocam her gün evdeyim denize girip yazılım yapıyorum sadece.Hocam dışarı çıksam kimi bulabilirim? Tek başıma dışarı çıkmıyorum.
Denize giriyorum diyosun. Demek ki sahil taraflarındasın. Sahil tarafları senin yaşında çocuklarla dolu. Çık biraz sohbet et, olmadı sahilde bi tur at. Gez gör eğlen. En çok senin yapman lazım bunları şuan.

Denize giriyorum diyosun. Demek ki sahil taraflarındasın. Sahil tarafları senin yaşında çocuklarla dolu. Çık biraz sohbet et, olmadı sahilde bi tur at. Gez gör eğlen. En çok senin yapman lazım bunları şuan.
Biraz anksiyetem var ama çıkmazsam arkadaşım pek kalmaz liseye kadar.