Arkadaşlar selam YamaTR'den Resident Evil 2 Türkçe yama indirdim Kaspersky, VirusTotal ile tarattım temiz çıktı Qnoops tarafından yapılmış şu an kullanıyorum sorun yok. Siz de kullandınız mı? Biliyor musunuz veya güvenilirliğini? YouTube'dan baktım çoğu kişi onunla oynamış, bence virüs yoktur. Peki sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ama DX11 E ALINCA biraz FPS düştü normalmi DX12 de çok daha iyiydi ray tracing bile açıkken. Bu normal dimi?Güvenilir hocam sorun yoktur. İndirme yaparken reklamlara falan tıklamayın.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Dirext x11 üst düzey bir API olduğu için normal diyebilir hocam. Yine de bir ara Direct X dll indirin:Hocam ama DX11 E ALINCA biraz FPS düştü normalmi DX12 de çok daha iyiydi ray tracing bile açıkken. Bu normal dimi?
Bu araç sayesinde oyunların çalışmasını sağlayan DirectX DLL paketlerini kurabilirsiniz.
Edit Direct X link ekleme.
Bu arada sistem Acer Nitro AN515-58 RTX 3060 modeli hocam. Onu söylemeyi unuttum.Dirext x11 üst düzey bir API olduğu için normal diyebilir hocam. Yine de bir ara Direct X indirin:
Bu araç sayesinde oyunların çalışmasını sağlayan DirectX DLL paketlerini kurabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Bu arada sistem Acer Nitro AN515-58 RTX 3060 modeli hocam. Onu söylemeyi unuttum.
Sisteme gerek yok hocam eğer güncel driverlarınız varsa sisteminizde oyunu kaldırıyor zaten düşüşün sebebi DX11'in üst düzey bir API olmasından kaynaklı. Teşekkürler.
Sisteme gerek yok hocam eğer güncel driverlarınız varsa sisteminizde oyunu kaldırıyor zaten düşüşün sebebi DX11'in üst düzey bir API olmasından kaynaklı. Teşekkürler.
Sağ olun hocam içimi rahatlattınız böyle kaliteli oyunları Türkçe oynamak daha da cezbediyor adamı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam içimi rahatlattınız böyle kaliteli oyunları Türkçe oynamak daha da cezbediyor adamı.![]()
Oyunlarin çevirisi yarısında çoğu yanlış ama haberiniz olsun.
Yoo değil gayetde doğru hocam. Hatta ordaymış gibi hissetiriyor. Bence sizin indirdiğiniz yamalarda sorun çıkıyordu şimdi çok ön yargılsınıızOyunlarin çevirisi yarısında çoğu yanlış ama haberiniz olsun.
Yoo değil gayetde doğru hocam. Hatta oradaymış gibi hissetiriyor. Bence sizin indirdiğiniz yamalarda sorun çıkıyordu şimdi çok ön yargılsınıız.
Yama çalışıyor mesela karakteri dediği için yaptığı ceviri aynı değil onu diyorum.