Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Türkçe için nasıl derken arama motorundan mı bahsediyorsunuz yoksa çeviriden mi??
Browser mı arama motoru mu?
Metehanİpek
Becerikli
Beynim yandı nasıl bir konu başlığı 

Çeviri açısından DeepL daha iyi çeviriyor bence onu tavsiye ederim.
Çeviri açısından DeepL daha iyi çeviriyor bence onu tavsiye ederim.
Spacer
Uzman
Çeviri açısından bahsediyorsanız daha iyi alternatifleri var onlara yönelebilirsiniz.
Çeviri değil arama motoru. Yandex çeviri tarihe karıştığından hala çeviri oalra düşünülmüyordur demiştim.
Çeviri için direkt Gemini veya GPT'den istediğimi kullanıyorum özel gem veya özel GPT ile.
Çeviri açısından bahsediyorsanız daha iyi alternatifleri var onlara yönelebilirsiniz.
Çeviri için direkt Gemini veya GPT'den istediğimi kullanıyorum özel gem veya özel GPT ile.
Spacer
Uzman
Hocam, arama motoru çok iyi bence.Çeviri değil arama motoru. Yandex çeviri tarihe karıştığından hala çeviri oalra düşünülmüyordur demiştim.
Arama motorunu bir süre kullandım diğerlerine göre baya iyi ama bir Google etmiyor bence. Google'dan sonra en iyisidir benim gözümde.
Rusçası Google'dan daha iyi ama onu söyleyebilirim.
Hangi konulardaki aramalarda tatmin etmedi?Arama motorunu bir süre kullandım diğerlerine göre baya iyi ama bir Google etmiyor bence. Google'dan sonra en iyisidir benim gözümde.
Animasyonları da çok akıcı tarayıcı olarak.
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-