Aynısı birebir bana oldu. Hepsiburada üzerinden anneler günü için elektrikli süpürge almıştım. Haftalardır peşinde koştum ve sonradan başkasına teslim edildiğini ve onun kullandığını söylediler. Ben de ürün stokta yok indirimde aldım tamam yeter ki getirin demiştim. Bu yeter ki getirin diyene kadar kaç kere aradım, en son bana kuryenin telefon numarasını verdiler. Kurye ise bana verdiğim kişi süpürgeyi geri vermiyor gibi bir şey demişti. Hepsiburada ise topu kuryeye atmıştı sürekli onla iletişime geçin diyordu. Bu kadar uğraşıp, kullanılmış ürünü kabul etmeme rağmen baya indirimde almıştım çünkü, iptal edip, para iadesi yaptılar. Bin tane şikayet kaydı bin tane telefon görüşmesine rağmen böyle oldu. Parayı iade edip geçiyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurmadım ama oradan da bir şey çıkmayabilir belki çünkü para iadesini yapıyorlar hukukken sanki yanlış bir şey değil ama düpedüz saçmalıktan öte bir şey değil. Üstüne üstlük benim alacağım ürün x2.5 olmuştu. Geçmiş olsun ama sanırım böyle durumların çözümü yok. Yine de tüketici hakem heyeti şansınızı kesin deneyin, ben denemedim belki bir şey çıkar. Fakat onlarla görüşmeniz süreci hiç değiştirmiyor ben kaç kere ulaştım hatırlamıyorum bile direkt tüketici hakem heyetine gidin.