Elmas Kafa
Uzman
Arkadaşlar aslında çok uzun fakat ben detayları kırpıp anlatacağım. Ben Vatan Bilgisayar'dan bir laptop sipariş ettim. Uzun bir süre kargo takip numarasına ulaşamadım ve 1 hafta boyunca neredeyse her gün müşteri hizmetleri ile iletişimim sonucunda ürünün farklı bir adrese verildiğini öğrendim. Bana bunun ardından ürünü o kişiden alıp size teslim edeceğiz dediler fakat öyle bir şey olmadı. Beni bugün arayıp kişinin ürünü göndermediğini ve ürünün stoklarının bittiğini söylediler.
Ardından bana aynı fiyatta başka bir ürün seçebileceğimi söylediler fakat bildiğiniz üzere ürünlere zam geldi ve ben o ürünü indirimde almıştım. En düşük fiyatını bekleyip aldım. Şu an aynı fiyattaki bir ürün çok daha düşük özelliklerde. Ne yapmam lazım böyle bir durumda?
Ardından bana aynı fiyatta başka bir ürün seçebileceğimi söylediler fakat bildiğiniz üzere ürünlere zam geldi ve ben o ürünü indirimde almıştım. En düşük fiyatını bekleyip aldım. Şu an aynı fiyattaki bir ürün çok daha düşük özelliklerde. Ne yapmam lazım böyle bir durumda?
Son düzenleyen: Moderatör: