Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Kafayı yememek için zor duruyorum. Windows 11 kurarken Yerel Disk C yerine Yerel Disk D’yi sıfırladım. Yetmezmiş gibi Yedek diskimi de sıfırladım. Her şeyim gitti. Kurtarmanın yolu var mı? Anakart sürücüleri de gitti. Bilgisayara Ethernet sürücüsü kuramıyorum. İnternete giremiyorum iPhone’dan bilgisayara dosya atamıyorum iTunes yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Veri kurtarmada en iyilerden biri r Studio dur.
Zamanında çok kurtarma yapmıştım.
Cracklı kullanırsanız anca.
Merhaba,

Kafayı yememek için zor duruyorum. Windows 11 kurarken Yerel Disk C yerine Yerel Disk D’yi sıfırladım. Yetmezmiş gibi Yedek diskimi de sıfırladım. Her şeyim gitti. Kurtarmanın yolu var mı? Anakart sürücüleri de gitti. Bilgisayara Ethernet sürücüsü kuramıyorum. İnternete giremiyorum iPhone’dan bilgisayara dosya atamıyorum iTunes yok.
1 yıllık lisans veriyor,
NOT: denemedim.

Kafayı yememek için zor duruyorum. Windows 11 kurarken yerel disk C yerine yerel disk D'yi sıfırladım. Yetmezmiş gibi yedek diskimi de sıfırladım. Her şeyim gitti.
Genellikle bu yüzden bir şeyi formatlamadan önce diğer tüm diskleri çıkartırım ama iyi tarafından bakalım.
Bunu bir daha yapmazsın, yani dolaylı olarak gelecekte bu hatayı yaparak çok daha önemli verileri silmeyi önlemiş oldun. Muhtemelen.

Eğer HDD ise evet, teknik olarak hızlı biçimlendirme olduğundan veriler hala duruyor, tabii üzerine yeni veri yazılmadığı sürece.

SSD'de ise durum farklı, veveriler "silindi" olarak işaretlendiği andan itibaren parça parça "gerçekten" silinmeye başlar.

Tekrar ulaşabilmek şansına bağlı olarak imkansız olmasa da, geri getirmek o kadar pahalı ki olmasa da olur diyorsun.

Android telefonları kabloyla bilgisayara bağlayabiliyor ve internetlerini paylaşayabiliyorsun. Evde Android kullanan var mı?

Android telefon yok.

Kabloyla bağlamayı deneyebilirsiniz.

Bağladım. Telefondaki resimler gözüküyor sadece. Kişisel erişim noktasını açınca bile internete bağlanmıyor.

1 yıllık lisans veriyor,
NOT: Denemedim.

Deneyeyim.

İnternet paketiniz var mı? Belki iPhone'nun USB Tehtering özelliği çalışır hocam.

Olmadı. Dışarıdan taşınabilir belleğe Ethernet sürücüsü indirip eve gelip kurdum.

Genellikle bu yüzden bir şeyi formatlamadan önce diğer tüm diskleri çıkartırım ama iyi tarafından bakalım.
Bunu bir daha yapmazsın, yani dolaylı olarak gelecekte bu hatayı yaparak çok daha önemli verileri silmeyi önlemiş oldun. Muhtemelen.

Eğer HDD ise evet, teknik olarak hızlı biçimlendirme olduğundan veriler hala duruyor, tabii üzerine yeni veri yazılmadığı sürece.

SSD'de ise durum farklı, veveriler "silindi" olarak işaretlendiği andan itibaren parça parça "gerçekten" silinmeye başlar.

Tekrar ulaşabilmek şansına bağlı olarak imkansız olmasa da, geri getirmek o kadar pahalı ki olmasa da olur diyorsun.

Yedek disk zaten takılı değildi. Yedek diskten yerel disk D'ye verileri geri yüklerken disk yönetimini açtım, diski çalıştırın diye mini pencere açıldı. Çalıştır dedim, yedek disk de ayrılmamış alana dönüştü... Öyle önemli şeyler gitti ki artık daha önemlisi olamaz...

Yerel disk D, NVMe SSD, yedek disk HDD. İkisinden birini kurtarsam yeter. Üzerlerine yeni bir şey de yazmadım. Bunun oluru nedir hocam filmler filan değil de belgeler gelmezse biterim ben... Kim yapar? Kendim nasıl yaparım?

@Recep Baltaş, bir yardım ediversen?

Yerel disk D, NVMe SSD, yedek disk HDD. İkisinden birini kurtarsam yeter. Üzerlerine yeni bir şey de yazmadım. Bunun oluru nedir hocam filmler filan değil de belgeler gelmezse biterim ben... Kim yapar? Kendim nasıl yaparım?
NVMe'deki verileri kurtaramazsınız muhtemelen. HDD'dekiler ise olduğuy yerde duruyordur. Restorer Ultimate ile tam tarama yapın, muhtemelen hepsi aksiksiz kurtulur. Hatta sadece bölümü sildiyseniz Active@ Partition Recovery ile işiniz daha da kolay olabilir.

Restorer Ultimate'in kırılmış sürümü yok. Lisans satın alınmıyor. Yerine R-Studio gelmiş. Şimdi tam tarama yapıyorum. Tahmini beş saat diyor. Beklemedeyim.

Elektrikler kesildi. 🤣🤣🤣 Fıttırmama şu kadar kaldı. Her şeyi söküp pencereden atacağım birazdan.

Müjde arkadaşlar! R-Studio ile kaybettiğim verilerimin %99,9'unu geri getirebildim. %0,1'lik kısmı da hiç mi hiç önemli olmayan azınlıktan ibaret. Keşke elimden gelse de bütün sosyale tepsi tepsi baklava ikram edebilsem. Her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. 🥳🎉🎊

Bu arada hiçbir program SSD'deki verileri kurtaramadı. HDD olan diskteki verileri kurtarabildim. Bu da taşınabilir SSD alıp yedek disk olarak kullanmak isteyen arkadaşlar için dipnot olsun.

Son düzenleme: