Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Elimde çirkin kasa ASUS PRO B550M-C var, bomboş bir anakart. Yakın tarihte 1250 lira para verip Gigabyte B550M DS3H rev 1.0 alacağım ve elimde olan kartı da vereceğim. Yani 1250 TL verip B550M DS3H alacağım ve elimdeki bomboş anakarttan kurtulacağım (alıcısı da yok zaten) sizce mantıklı mı?

Rev 1.5 en berbat modeli değil mi?

Evet, en berbat modeli rev 1.5 kafa karışmış orada. Alacağın versiyona bağlı aslında, yine de elindekinle yetinmeni tavsiye ederim. Ha illa değişeceğim diyorsan da ucuz yollu B550 ASRock modeline göz at.

Bilgi de verelim, M.2 slotunun kalitesizliği, kartın pasif soğutma modüllerinin azaltılması gibi downgradeler rev 1.5 ile geldi B550'ye.

Hocam 1250 TL'ye yeni bir anakart gayet ok bence. 4X RAM slotu, 2X M.2 slotu ve RGB/ARGB girişi lazım olduğu için alacağım zaten.

İşlemcini tam kapasitede kullanırken performans düşüklüğü yaşıyor musun? Tamam, kullandığın model ahım şahım değil gerek MOSFET kalitesi gerek işlemci güç beslemesinde de yeterli olmasa bile ben anakartı değiştirmek yerine başka parçaları upgrade yapmaya çalışırdım.

İşlemcini tam kapasitede kullanırken performans düşüklüğü yaşıyor musun? Tamam, kullandığın model ahım şahım değil gerek MOSFET kalitesi gerek işlemci güç beslemesini de yeterli olmasa bile ben değiştirmek yerine başka parçaları upgrade yapmaya çalışırdım.

Hayır herhangi bir performans düşüşü yaşamıyorum ancak siz benim modelini verdiğim anakarta baktınız mı?

1714261686083.webp