Dünya dışı varlıkların var olup olmadıklarını bilmiyoruz yani doğada görmediğimiz bir şey. Ama hayal ediyoruz.Sen de doğadan gördüğün ve aldığın kadar bilgiye sahipsin. Bilgi zebille inmiyor sana da.
Detaylar
Kim cevapladı?10710
Uzman
Aeronight
Üstün
Benim duyduğum; internette dolu şarap bardağı görseli yok veya çok az diye çizemiyomuş. Millet bi anda çiz emri verince AI öğrendi sanırım.
Ben de denedim o yüzden. Allah'ın cimrisi kadehimi doldurmayı beceremedi. Yüzsüz yüzsüz reklam yapıyo bide.
Ben de denedim o yüzden. Allah'ın cimrisi kadehimi doldurmayı beceremedi. Yüzsüz yüzsüz reklam yapıyo bide.
- Makaleler
- 1
Dolu bir kadeh teknik olarak ağzına kadar dolu olmaz zaten. Ben daha gerçekte tamamen dolu kadeh görmedim. En az 100 farklı restoranda da istemişimdir. Zaten “dolu” hâli aslında yarıya kadar dolu olmuş oluyor. Yapay zekayı zorlayınca bardağı iyice doldurur ama saçma çiziyor.
Şu resimdekinden fazla dolduran varsa da şarap içmiyordur ya da içmeyi bilmiyordur.
Şu resimdekinden fazla dolduran varsa da şarap içmiyordur ya da içmeyi bilmiyordur.
Kral ne kadar çok felsefe yaptıysan artık ChatGPT farklı evrendeki bir ayrılığını hatırlayıp soldaki gibi bir resim çizme gereği duymuş.
- Makaleler
- 5
İlk başta İngilizce full olsun dedim, sonra bak iyice anla diye Türkçe söylüyorum bardağın tamamı şarapla dolu olsun dedim. Her seferinde yarısı dolu çizdi. En son yahu bu yarım doldursana tamamını deyince en fazla bu kadar oldu
sndwchmaker
Yetkin
Bana o kadar şaraptan kafayı bulmuş gibi geldi ama bu da olur.Kral ne kadar çok felsefe yaptıysan artık ChatGPT farklı evrendeki bir ayrılığını hatırlayıp soldaki gibi bir resim çizme gereği duymuş.
Bu şarap bardağı mı kardeşim.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-