NanoMetre

Yetkin
Merhaba, arkadaşlar. Yapay zeka araçları ücretsiz-ücretli çeşitli şekilde hayatlarımıza girdi ve çok daha fazla hayatımıza entegre (AGI ile) olacağı düşünülüyor. Fakat bu araçların ücretsiz ve ücretli kullanım farkları gözetildiğinde, ücretli planların ücretini çıkarabiliyor musunuz? Eğer çıkarabiliyorsanız, hangi alanda hangi yapay zeka aracını/araçlarını kullanıyorsunuz?

Merhaba, arkadaşlar. Yapay zeka araçları ücretsiz-ücretli çeşitli şekilde hayatlarımıza girdi ve çok daha fazla hayatımıza entegre (AGI ile) olacağı düşünülüyor. Fakat bu araçların ücretsiz ve ücretli kullanım farkları gözetildiğinde, ücretli planların ücretini çıkarabiliyor musunuz? Eğer çıkarabiliyorsanız, hangi alanda hangi yapay zeka aracını/araçlarını kullanıyorsunuz?
Ben değil ama benim bir tandığım çıkartabiliyor sanırım. Çalıştığı firma mı ne ona beleş ChatGPT'nin paralı üyeliğinden almış. O da kullanıyor. Yani evet böyle bir şey mümkün sanırım.

İş anlamında yapmıyorsak ücretsiz seçenekleri değerlendirelim derken sinir katsayımız sayesinde ücret ödemek zorunda kalabiliyoruz. Gel gelelim, bazen sırf bu teknolojinin faydasını sonuna kadar görmek adına yıllık bütçe çıkarmamız gerektiği süreçler de gelecektir. Bu tamamen benim görüşüm. İş anlamanda da yine tabii ki bir sürü ajan için kullnamak da istesek Claude ve gemini tarafında çok fazla Token gerektireceğine eminim. Şimdilik kenarındayım, uzaktan izliyorum, arada riske girip para da saçmıyor değilim.

Şu sıralar hermes ile çok fazla mesai yaptığımı söyleyebilirim.

Ücret ödemiyorum. :cool:

Gemini öğrencilere 1 yıl bedava kampanyasıyla aldım. Açıkçası çok güzel bir şey ama yakında biteceği için üzgünüm. Eğer kendim para verip alsam muhtemelen parasını çıkartamazdım.