1my

Gelişen
5 Dakikada değil, 53 dakikada gerçek bir web projesi hazırlanabilir mi? Hem de hiç kodlama bilmeden?

2076847612.png

Yapay zeka bize harika olanaklar sunuyor. Ancak çoğu kişi proje geliştirirken sadece Lovable & Bolt gibi popüler araçlara sıkışıp kalmış durumda ve farklı alternatifleri denemiyor.

Ben bu projede farklı bir yol izledim.
Yaklaşık 1 saat içinde Claude, Kiro içerisinde Opus 4.5 kullanarak; sıfırdan proje geliştirme, domain bağlama, projeyi canlıya alma (vercel kullanarak) süreçlerinin tamamını, en az kesintiler ile size anlattım.

Standartların dışına çıkıp yapay zekayı verimli kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir video şimdi yayında, iyi seyirler!

Ek olarak proje hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

Nasıl hazırladığımı merak edenler için video linki:
(Bu video ileri seviye bilgi sahibi kişiler için uygun değildir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitenin statik olduğunu varsayarsak bence gayet güzel ve işlevsel bir site olmuş. Site hızı da bence gayet yeterli. Basit projeler için bence yapay zeka kullanımı kabul edilebilir.

Yapay zeka, tek sayfalık ve statik sayfalar için mükemmel içerik oluşturabiliyor ancak çok sayfalı, karmaşık ve dinamik sayfalarda güvenlik zaafiyeti yaşamamak için ne yaptığınızı bilmek gerekiyor. Sizin projeniz bence çok güzel olmuş.