Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.

0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selamlar. Bazı konularda altta öneri olarak yapay zeka kullanıldığını gördüm ve konuyla ilgili çok yüzeysel mesajlar oluyor, tamamen görüntü kirliliği. Bazen kullanıcı altında belirtiyor bazen de yazılışından anlaşılıyor. Uygulaması zor bir öneri ama yapay zekayla öneri veya çözüme varmak mantıksız kaldı ki yapay zekanın doğru çıkmadığı senaryolar da bulunuyor. Ben bunların kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Yapay zekadan öneri istesem gider yapay zekaya yazarım, bunu yapanlar hangi kafayla yapıyor gerçekten anlamıyorum.

55. kuralımız bunun önüne geçmek için var zaten. Kurala aykırı olarak paylaşılan içerikleri raporlayabilirsiniz.

Selamlar. Bazı konularda altta öneri olarak yapay zeka kullanıldığını gördüm ve konuyla ilgili çok yüzeysel mesajlar oluyor, tamamen görüntü kirliliği. Bazen kullanıcı altında belirtiyor bazen de yazılışından anlaşılıyor. Uygulaması zor bir öneri ama yapay zekayla öneri veya çözüme varmak mantıksız kaldı ki yapay zekanın doğru çıkmadığı senaryolar da bulunuyor. Ben bunların kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum, siz ne dersiniz?
Bunu yapanları görüp raporlarsanız kurallara göre ceza yer zaten.

Selam. Bazı konularda altta öneri olarak yapay zeka kullanıldığını gördüm ve konuyla ilgili çok yüzeysel mesajlar oluyor, tamamen görüntü kirliliği. Bazen kullanıcı altında belirtiyor bazen de yazılışından anlaşılıyor. Uygulaması zor bir öneri ama yapay zekayla öneri veya çözüme varmak mantıksız kaldı ki yapay zekanın doğru çıkmadığı senaryolar da bulunuyor. Ben bunların kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Hiç rastlamadım. Örnek bir konu ya da fotoğraf atar mısınız?