Makaleler
23
Nintendo Switch icin yapay zekayla hazirlanmis bir Undertale Türkçe yamasi buldum. Yama notlarinda soyle yaziyor:
"Undertale oyunu için AI Türkçe Yama yaptım ama diyaloğu çok olduğu için tek tek düzenleme fırsatım yok. Bu yüzden yazı rengini kırmızı yaptım taşan yerlerde belli olması için."
Sizce oynanir mi?

1750838568136.webp

Ya hiç İngilizce anlamıyorsan bakılabilir. Ama neticede yapay zeka bu, saçmalayabilir bazı yerlerde. Sallıyorum, özgür bırak yerine bedava bırak diyebilir ama gene de anlarsın.

Ya hiç İngilizce anlamıyorsan bakılabilir. Ama neticede yapay zeka bu, saçmalayabilirim bazı yerlerde. Sallıyorum, özgür bırak yerine bedava bırak diyebilir ama gene de anlarsın.
Ingilizcem iyi. Fakat kendi dilimde oynamak istiyorum. Bu yuzden yapay zeka olmasi biraz dusundurdu.

Nintendo Switch icin yapay zekayla hazirlanmis bir Undertale Türkçe yamasi buldum. Yama notlarinda soyle yaziyor:
"Undertale oyunu için AI Türkçe Yama yaptım ama diyaloğu çok olduğu için tek tek düzenleme fırsatım yok. Bu yüzden yazı rengini kırmızı yaptım taşan yerlerde belli olması için."
Sizce oynanir mi?

Eki Görüntüle 157332
Bence güzel yapıyor yapay zeka. Çeviri uygulamalarından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.