Burası varsayılan olarak işaretli geliyor ve konuyla alakasız şeyler yazabiliyor bazen. Ayrıca konuya çoğu zaman çok sonradan yazıyor garip bir şekilde veya hiç yazmıyor. Açıkçası düzgün çalıştığını da sanmıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Bildiğim kadarı ile yönetim tarafında böyle bir plan var, gelecek güncellemeler ile tam olarak kesinleşecektir.
- Makaleler
- 3
Adama söylendi ama adam çocuk gibi davranmaya devam ediyor.
gnz.is
Under consideration - Suggestions for Improving AI Bots Add-on
I think AI Bots add-on need some improvements. We need prefix ignoring and disable AI bots by default features. Prefix ignoring: For example AI shouldn't reply on a [Solved] thread. Disable AI bots by default: In our forum only some members want to use AI bots. Maybe an option would be better...
DarthGorsoy
Bilgin
Bu işe yaramıyor mu?
cemkaraca
Yetkin
Çok stabil çalışmıyor.
- Makaleler
- 3
Her konu açarken basıldığında çalışmıyor mu yani? Öyle ise ayar tersine mi dönüyor yoksa kapalı olmasına rağmen aktif gibi mi davranıyor?
Her yeni konuda yeniden o tiki kaldırman gerekiyor. (Eğer soruyu doğru anladıysam)Her konu açarken basıldığında çalışmıyor mu yani? Öyle ise ayar tersine mi dönüyor yoksa kapalı olmasına rağmen aktif gibi mi davranıyor?
- Makaleler
- 3
Konunun ilk mesajı zaten bunu söylemiyor mu? Neyi stabil çalışmıyor diyorum ben de.Her yeni konuda yeniden o tiki kaldırman gerekiyor (eğer soruyu doğru anladıysam).