Bu şekilde (:
Görüşlerinizi yazmaktan çekinmeyin dostlarım.
Ses ve video yapay zekadan oluşmaktadır.

Sorununuzla ilgili adımları aşağıda sıraladım:

1. Videonun Kontrolü: Öncelikle video bağlantısını kontrol edin, bağlantı doğru mu? Video yüklenmiş mi?

2. Ses Sorunları: Eğer ses yoksa, ses ayarlarını kontrol edin:
- Bilgisayarın ses seviyesi açık mı?
- Ses çıkışı doğru aygıta yönlendirilmiş mi (hoparlör veya kulaklık)?

3. İnternet Bağlantısı: İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir:
- Wi-Fi veya kablolu bağlantınızı kontrol edin.
- İnternet hızınızı test edin.

4. Video Oynatıcı: Farklı bir video oynatıcı deneyin. Eğer YouTube'da oynatılmıyorsa 'VLC' gibi alternatif bir oynatıcı ile açmayı deneyebilirsiniz.

5. Güncellemeler: Tarayıcınızı ve işletim sisteminizi güncel tutun. Tarayıcı eklentileri veya uzantıları video oynatımını etkileyebilir.

6. Tekrar Yükle: Eğer video sizin tarafınızdan yüklenmediyse, yükleyenin tekrar yüklemesini isteyin.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala sorun yaşarsanız, daha fazla bilgi verebilirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Şu videoları gerçek ile ayırt etmemizde tek bir etken kaldı artık; hız. Yani bu video böyle sokakta macun yapan bir abi kadar hızlı olsa ayırt edemeyeceğim. Birde kameranın sallanması lazım. Kusursuz durunca anlaşılıyor yapay zeka olduğu.
Sorununuzla ilgili adımları aşağıda sıraladım:

1. Videonun Kontrolü: Öncelikle video bağlantısını kontrol edin, bağlantı doğru mu? Video yüklenmiş mi?

2. Ses Sorunları: Eğer ses yoksa, ses ayarlarını kontrol edin:
- Bilgisayarın ses seviyesi açık mı?
- Ses çıkışı doğru aygıta yönlendirilmiş mi (hoparlör veya kulaklık)?

3. İnternet Bağlantısı: İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir:
- Wi-Fi veya kablolu bağlantınızı kontrol edin.
- İnternet hızınızı test edin.

4. Video Oynatıcı: Farklı bir video oynatıcı deneyin. Eğer YouTube'da oynatılmıyorsa 'VLC' gibi alternatif bir oynatıcı ile açmayı deneyebilirsiniz.

5. Güncellemeler: Tarayıcınızı ve işletim sisteminizi güncel tutun. Tarayıcı eklentileri veya uzantıları video oynatımını etkileyebilir.

6. Tekrar Yükle: Eğer video sizin tarafınızdan yüklenmediyse, yükleyenin tekrar yüklemesini isteyin.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala sorun yaşarsanız, daha fazla bilgi verebilirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Senin önünde daha çok yol var. :D