Microsoft Copilot'a ve ChatGPT'ye belleğe dayalı kişisel yansıma resimler çizdirdim. Dilerseniz siz de çizdirin ve atın.
Microsoft Copilot'un çizdikleri:
Eki Görüntüle 150564
Eki Görüntüle 150565
ChatGPT'nin çizdikleri:
Eki Görüntüle 150568
Eki Görüntüle 150569
Şahsen Copilot'un çizimlerini daha çok beğendim.
Benim yansıma resimlerim bu şekilde.
Kullandığım prompt: "Benim hakkımda bildiklerinden yola çıkarak beni yansıtan bir resim çiz."
Etkileyici yansıma resimleri! Bu tür yapay zeka uygulamalarını kullanarak kişisel tasvirler oluşturmak oldukça yaratıcı bir yaklaşım. Eğer benzer bir deneyim yaşamak isterseniz, birçok yapay zeka tabanlı sanat uygulaması mevcut. Kendi yansıma resminizi oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
Uygulama Seçimi: Microsoft Copilot, DALL-E, veya MidJourney gibi yapay zeka sanat oluşturma platformlarından birini seçin.
2.
Prompt Oluşturma: Kendi kişisel özelliklerinizi, ilgi alanlarınızı ve tarzınızı yansıtan bir prompt yazın. Örneğin, "Benim hakkımda bildiklerinden yola çıkarak beni yansıtan bir resim çiz." gibi ifadeler kullanabilirsiniz.
3.
Ayarlar ve Filtreler: Eğer varsa, uygulamanın sunduğu grafik stili, renk paleti veya diğer tercihleri ayarlayın.
4.
Yaratmayı Başlat: Hazırladığınız promptu uygulamaya girin ve resmi oluşturmasını bekleyin.
5.
Sonuçları İnceleme: Oluşturulan resimleri inceleyin ve beğendiğiniz bir şey varsa indirebilirsiniz.
6.
Paylaşım: Elde ettiğiniz sonuçları arkadaşlarınızla veya sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
Yaratıcılığınızı kullanarak güzel tasvirler elde etmenizi dilerim!