Hiçbir internet alışverişinde sorun çıkartmayan kart, Xbox'da sorun çıkarıyor. Hep ödeme bilgilerini kontrol edin diyor. Bir kere de bankanız ödemeye yetki vermiyor dedi. Nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir internet alışverişinde sorun çıkartmayan kart, Xbox'da sorun çıkarıyor. Hep ödeme bilgilerini kontrol edin diyor. Bir kere de bankanız ödemeye yetki vermiyor dedi. Nasıl halledebilirim?
İyi akşamlar, ben de aynı problemi yaşıyorum o yüzden konuyu yeniden canlandırmak istedim. 1 haftadır uğraşıyorum ne denediysem olmadı. Hem yapıkredi hem microsoftun müşteri hizmetleri ile artık kanka olacağız neredeyse ama nafile. Çözüm yok. Sizin durumunuzu merak ediyorum bir gelişme oldu mu ?

Bendeki hata "Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin" şeklinde sizdeki nasıldı.

İyi akşamlar, ben de aynı problemi yaşıyorum o yüzden konuyu yeniden canlandırmak istedim. 1 haftadır uğraşıyorum ne denediysem olmadı. Hem Yapı Kredi hem Microsoft'un müşteri hizmetleri ile artık kanka olacağız neredeyse ama nafile. Çözüm yok. Sizin durumunuzu merak ediyorum bir gelişme oldu mu?

Bendeki hata "Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin" şeklinde sizdeki nasıldı.

İyi akşamlar. Maalesef hala aynı. Aynı hataları bende de veriyordu. Nadirende olsa bir de "Bankanızla iletişim kurulamadı" gibi bir şey söylüyordu. Zaten zamlandığından beri iyice soğudum.