Batur

Başarılı
Tam olarak 5 dakika önce Kinguin'den aldığım Xbox Game Pass kodu kullanılmış çıktı ne yapmalıyım? Video kaydına aldım alırken ve görselini de aldım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Web sitelerindeki bildirme butonundan aldığım ürünü seçtim ve hatayı saatine kadar her şeyi yazdım. Görsel de attım şimdi bekliyorum. Ekstra yapabileceğim bir şey var mıdır? İlk kez başıma geliyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır iade talebi oluşturduysan biraz bekle, en geç birkaç saate iadesini yaparlar. Benim aldığım Steam key Türkiye'de geçerli yazmasına rağmen geçersiz çıkmıştı. 1 saatte iadesini yaptılar.

Tamamdır iade talebi oluşturduysan biraz bekle, en geç birkaç saate iadesini yaparlar. Benim aldığım Steam key Türkiye'de geçerli yazmasına rağmen geçersiz çıkmıştı. 1 saatte iadesini yaptılar.

Hocam başka bir şey yapılmıyorsa o zaman bekliyorum eğer bildiğiniz Discord sunucuları varsa oradan da ulaşmaya çalışacağım kodu son dakika aldım acelem var yolculuk yapacağım telefonum yok hızlıca değişim almam lazım.

@Batur, başka bir şey bilmiyorum, talep açtıysan beklemen lazım.

Tamamdır hocam bekliyorum teşekkür ederim.

@14925, hocam şaka gibi yeni gelen kod da aynı hatayı veriyor ama merak ettiğim bir şey var bu alttaki tarih tam olarak neyi temsil ediyor?

1752526102737.webp

Son düzenleme:
@Batur, alttaki tarih bugünün tarihini, saatse gmt saatini gösteriyor yani global saati. Türkiye gmt +3 saatini kullanıyor yani global saatten 3 saat ilerideyiz.

Ben bu tarihi hocam kodun kullanıldığı tarih sanıyordum. :(
@14925, hocam yapay zeka bana öyle dedi de az önce ben ticket da belirtim bu tarih sanırım kullanıldığı tarih diye değişim yapmazlarsa diye korkmuyor değilim :(

Hocam kod kullanılmış olmayabilir. Bu kodları satanlar sadece yeni hesaplarda kullanılıyor ibaresi ekliyor, daha önce kod kullandığın hesapta kullanıyor olmayasın?