Yapı Kredi harici bankalar kredi kartı limiti veriyor

Yer
LOCAL KFC
Merhaba dostlar,

World'ün taksit avantajından dolayı Yapı Kredi Hepsiburada kredi kartına başvurdum. Başvurduğum dönemde hiç limit alamadım çünkü DenizBank'taki kartımı kapatmamı istediler. Ben de kapattıktan 3 ay sonra limit alabildim ve 10 bin TL limit verildi. Bu ayın başında limiti 14 bine çıkarttılar.

Hâlihazırda hem Yapı Kredi'de hem de Garanti'de limitim olmasına rağmen TEB Bankası sürekli bana 50 bin TL'lik kredi kartı vermek istiyor. TEB ve Bonus altyapısıyla çalışan bankalar limit verebiliyorken, neden World altyapılı yerler vermiyor?

Yapı Kredi limit vermediği için aldığım Hepsiburada kart bir işe yaramıyor. Kredi kartlarımı düzenli öder, hiç geciktirmem ama buna rağmen World beni mağdur ediyor.

Biraz şans işi olduğunu düşünüyorum. Bazı bankalar kişiye göre katı davranıyor. Kimisi de babasının vermeyeceği limiti veriyor. Yine de şubeye gidip limit arttırım konusunda görüşülebilir.

Ziraat bana ₺250.000 limit veriyor. Yapı Kredi Hepsiburada ₺10.000'den başlattı. Müşteri hizmetlerini arayınca düzenli kullanın yükselir dediler. 1 yıl oldu her ay limitim doluyor(ne tesadüf) anca ₺15.000 oldu. Türkiye'ye döneceğim zaman iptal edeceğim. Büyük ihtimalle insanlar Hepsiburada taksit avantajını kullanamasın diye limit vermiyorlar.

Geçen biri aradı 100 bin +koyalım dedi diğer bir banka ise bana kart vermedi anlamak zor kimi çok yüksek veriyor kimi orta kimi hiç vermiyor

DenizBank'taki limitin yüksek ise kapatmasaydın keşke. Benim Enpara kredi kartım yüksekti düşür dediler. Düşürmekle hata ettim. 1 yıldır yükseltmediler. Sonra en paradan limit istediğim 8 ay sonra verdi. Yapı Kredi aradı iyi konuştum onlara maalesef benim de 10 bin.

10.000 ₺ gene iyi, benimkine göre genç kart garanti 2.000 ₺

10.000 ₺ gene iyi, benimkine göre genç kart garanti 2.000 ₺

Burada anlatmak istediğim bir yandan eğer yüksek limitli kartınız var ise örneğin 500 bin gibi sakın bankaların lafına gelip düşürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…