Andrea Kimi Antonelli Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 756 Çözümler 3 Beğeniler 431 Yer Adana Bugün 18:51 #1 Sorum başlıktaki gibi. Merak ettim aralarındaki fark ne diye. Çünkü kampanya farkı falan da oluyor.
mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.950 Makaleler 34 Çözümler 106 Beğeniler 3.514 Yer Cordis Die Bugün 18:55 #2 İkisi de aynı altyapıyı kullanıyor, World. Fakat Yapı Kredi tamamen platformun sahibi iken Vakıfbank lisanslı bir kullanıcı gibi düşün. Temelinde ikisinde de taksitler, kampanyalar oluyor. Fakat Yapı Kredi'nin ağı, kampanyaları çok daha geniş.
İkisi de aynı altyapıyı kullanıyor, World. Fakat Yapı Kredi tamamen platformun sahibi iken Vakıfbank lisanslı bir kullanıcı gibi düşün. Temelinde ikisinde de taksitler, kampanyalar oluyor. Fakat Yapı Kredi'nin ağı, kampanyaları çok daha geniş.
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 637 Çözümler 14 Beğeniler 475 Yer ÇANKAYA/ANKARA Bugün 19:50 #3 Andrea Kimi Antonelli dedi: Sorum başlıktaki gibi. Merak ettim aralarındaki fark ne diye. Çünkü kampanya farkı falan da oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Albaraka'da kullanıyor. 3 banka kullanıyor yani. Evet, kampayanlarda bzen ayrımcılık oluyor (açıkça belirtiliyorsa gerçekten de diğerleri geçersiz sayılıyor indirimden vs).
Andrea Kimi Antonelli dedi: Sorum başlıktaki gibi. Merak ettim aralarındaki fark ne diye. Çünkü kampanya farkı falan da oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Albaraka'da kullanıyor. 3 banka kullanıyor yani. Evet, kampayanlarda bzen ayrımcılık oluyor (açıkça belirtiliyorsa gerçekten de diğerleri geçersiz sayılıyor indirimden vs).