Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İkisi de aynı altyapıyı kullanıyor, World. Fakat Yapı Kredi tamamen platformun sahibi iken Vakıfbank lisanslı bir kullanıcı gibi düşün. Temelinde ikisinde de taksitler, kampanyalar oluyor. Fakat Yapı Kredi'nin ağı, kampanyaları çok daha geniş.
Ben görüşünüze katılmıyorum. Kendim hem Adios Premium hem VakıfBank Platinum Plus kart kullanıyorum.
Yapı Kredi tarafında elle tutulur bir kampanya göremiyorum ben. Taksit kısmında anlaşmaları kendileri yaptığı için geçerli oluyor, ancak sonradan taksit kampanyası yok.
VakıfBank tarafında ise günlük kullanımda puan kazandıracak kampanyalar var en azından. Taksit kısmında gerçekten zayıf, birçok sitede karşılaştım bu durumla. World logosu görüyor olmanız bu kartla tam anlamıyla kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Bu kartın sonradan taksitte faizsiz taksit kampanyalarıda mevcut.
Ben iki kart içinde aidat ödemiyorum. Buna rağmen VakıfBank tercih ederim. Aidat durumu olsa VakıfBank aidatsız olacağı için tartışmasız tercih ederim.