Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 11 Ocak 2025 #1 Yapışkan notlarda uygulamayı kapatınca hatta bazen kapatmasam bile not gidebiliyor. Benim istediğim uygulama kapalı olsa bile ben o notu oradan silene kadar masaüstünde durması. Bu yapışkan notlarda veya farklı bir yolla mümkün mü?
Yapışkan notlarda uygulamayı kapatınca hatta bazen kapatmasam bile not gidebiliyor. Benim istediğim uygulama kapalı olsa bile ben o notu oradan silene kadar masaüstünde durması. Bu yapışkan notlarda veya farklı bir yolla mümkün mü?
Nakahella Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 60 Beğeniler 30 11 Ocak 2025 #2 Yapışkan notlarda silinmiyor yazılar?
KS KS Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 11 Ocak 2025 #3 Nakahella dedi: Yapışkan notlarda silinmiyor yazılar? Genişletmek için tıkla... Olabilir? Ben ekranda kalsın istiyorum. Widget gibi düşünün.
Nakahella dedi: Yapışkan notlarda silinmiyor yazılar? Genişletmek için tıkla... Olabilir? Ben ekranda kalsın istiyorum. Widget gibi düşünün.